Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Yetkili Bir Kişi Bakabilir mi Çıldırıcam

Character: ProSPeCToR
    Server: Asgard
    Lwl :80 %0.85
    Job: Warior

22.09.2014 saat 19.00 civarında tarihinde hesabımın tpt phone match olarak bloke edildiğini gördüm. Karakterim Asgard serverinde olup hiçbir illegal program kullanmamış ve kullananlarla aynı partyde bulunmamıştır.80 lwl e yeni kastığım bir karakterdir ve genie ile uzun süre kasılmış ve power up storede çekilen herşey gözükmektedir.Herhangi başka bir karakterim yoktur. Tam 9 yıldır Knight Online oynuyorum ve şuana kadar ilk defa karakterim bloke ediliyor ve aslı olmayan birşey yüzünden.Lütfen yardımcı olurmusunuz.

Member
    Nickname
    J0Y
    Class
    Rogue
    Clan
    F1RST
    Race
    El-Morad
    aynı sorundan bende konu açtım kardeşim otp yüzünden gitti char

Senior Member AYGIR1981's Avatar
    Nickname
    AYGIRMEN
    Class
    Rogue
    Clan
    AYGIRMEN
    Server
    Orion
    Race
    Karus
    Infractions
    1/0 (0)
    aynı telefon uzerınde kayıtlı dıger charı hatırlıyormusunuz ve o karakterlerle daha önceden illegal bır aktıvede bulundunuzmu illegal dıyorum ama aklınıza hemen bot gelmesın kısılere rahatsızlık kufur pazar tutma slotlara ks atma falan fılan vs vs ........??
    Last edited by AYGIR1981; 09-23-2014 at 10:11 PM.

Senior Member AYGIR1981's Avatar
    Nickname
    AYGIRMEN
    Class
    Rogue
    Clan
    AYGIRMEN
    Server
    Orion
    Race
    Karus
    Infractions
    1/0 (0)
    SANIRIM Aynı telefon üzerıne otp kayıtlı charlarınızdan 1 tanesı ban yedıgınde, o telefona kayıtlı tum karakterlernız kapanır

.......Yenİ Ban Politıkası.....

http://forum.nttgame.com/forum/showt...#axzz3DygcOnbc

Junior Member
    Yeni ban politikasında tpt phone match ile alakalı bir bilgilendirme bulunmuyor.Bu sistem tamamen saçmalık. Neden saçmalık diyorsanız gm ler ve moderotörler herhangi bir nedenden dolayı kapatılan hesapların sahiplerinin yeniden temiz başlangıç yapmalarını söylüyorlar. Fakat burada büyük bir sorun var. Tpt phone matchden dolayı sizin telefon numaranız zaten kapatılan hesaplarda kayıtlı ve artık bu telefon numarasını kullanamazsınız yani yeni bir hat almanız lazım. Anlatmak istediğim otp sisteminin bize getirdiği yarardan çok zararları daha fazla. Yeni bir başlangıç yapmaları yerine oyundan dışlanarak gerçek bir knight online serüvenine son vermek zorunda kalacakları çok aşikar. Fakat burda yanlış bir anlaşılma var ki benim telefon numarama sadece bir karakter kayıtlıydı. GM lerden ricam bu tpt phone match ile alakalı bannedler hakkında biraz daha düşünmeleri.

Junior Member
    ++++++++++++++++++++

Tags for this Thread