Results 1 to 4 of 4

Unhappy Yeni ban politakası hk.

Id: Jiraiya

yeni ban politakasını incelerken birşey dikkatimi cekti. 77 lvl bi charım vardı exp premiumla kasıyordum. bir gün chaostaki kosprlara kızdım kosp açtım. ve uyarı almadan banlandım.

yeni ban politakası ve yayin tarihine göre disiplin cezası almam gerekmiyormu. yetkili arkadaşlar konuyla ilgilenebilirse sevinirim. çok emek harcadım. charım acılırsa kesinlikle ne kosp acarım ne kosp partisine girerim. Lütfen yardımcı olun..

Bot, hack veya 3üncü parti yazılım kullanımı / kişisel olarak 10 Disiplin Zindanı Disiplin Zindanı Disiplin Zindanı Süresiz hesap kapatılması

Senior Member SpirosVondas's Avatar
    Class
    Rogue
    Race
    Karus
    Not: GM’in inisiyatifine göre tüm kurallar değiştirilebilir. Her bir kural için cezalar arttırılabilir ya da düşürülebilir.
    Yeni ban politikası

peki bu konuda yapabileceğimiz hiç birşey yokmu ? yani sürekli kospla oynayan biri olsam bunu talep etmem. fakat emek harcanan bi chara insan üzülüyor.

Senior Member SpirosVondas's Avatar
    Class
    Rogue
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Hac_Ku9sMQYV View Post
    peki bu konuda yapabileceğimiz hiç birşey yokmu ? yani sürekli kospla oynayan biri olsam bunu talep etmem. fakat emek harcanan bi chara insan üzülüyor.
    Sonuç olarak illegal bir işe bulaştınız ve ceza aldınız. Bu sistemin düzgün yürüdüğüne işarettir. Size tavsiyem yeni ve tertemiz bir başlangıç yapıp devam etmeniz. Legal oynayan her zaman kazanır.

Tags for this Thread