Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Question Kazı yapanlar hep pişman. Ne olacak bu madencilerin hali? Madenciler Buraya.

Merhaba arkadaşlar,
    Bundan 2 ay önce gaiada başlamıştım.
    Bronze prem vardı , golden mattock alarak kazıya başlamıştım günlük ortalama 10 saat kazıyordum ve 2 haftada 4-5 gb kasmıştım.
    Heveslendim asgardda bu işe devam edeyim diye düşündüm bir güzel dc premi çektim Dc preyi çekmeden önce insanlara danışmak hiç aklıma gelmemişti.
    Dc preyi çektikten sonra birkaç maden yapan arkadaşla konuşup fikir aldım, hep pişmanlar.
    Kimisi günlük 20m zor kastığını söyledi , kimisi droplar çok düşürülmüş dc pre parası bile çıkmayacak gibi dedi.
    Halen gidip geliyorum golden mattocku kırdırma konusunda. Evet biliyorum dc pre "ore" lerden çıkan dropları artırmıyor. Tahminimce dc pre invertorymizin daha hızlı "ore" ile dolmasını sağlıyor. Sonuçta kazıyoruz ve drop atıyor.
    Memnun olan pişman olan arkadaşlar da fikirlerini ve tecrübelerini buraya yazarsa , yeni başlayacak olan arkadaşlara da yol göstermiş olur konumuz.
    Herkese iyi forumlar

Member WorseKratoS's Avatar
    Nickname
    Fiaa
    Class
    Rogue
    Clan
    ADONİS
    Server
    Destan
    Race
    Karus
    Bende Suan maden isine sarmayı düsünüyordum fakat drop oranlarını baya bi aza indirgemişler kxper yüzünden olan hep bizlere olcak bu oyunda o kxper her sekilde farmı yapar ama legal ler hep hüsran hep hüsran... Maden'e baslamayın arkadaslar bende pişmanım...

Junior Member FatihKirpi53's Avatar
    Class
    Rogue
    Race
    Karus
    Aman Diyim bulasmayın dedigin gibi 1 ayda dc pre parasını cıkartamadım ama yaklastım , ayrıca bunun elektrigi ve emegi var DC PRE aldınsa boss kovala en iyisi madenden kat kat iyi ,He bide ban yeme riski var madene giderken cok korkuyordum koxper fln zannedecekler diye sag sol yapanlardanım
    Last edited by FatihKirpi53; 08-10-2014 at 03:57 AM.

bende suan madene basladım ve 4 5 gun oldu en fazla 100 120m para kastım dc pre de yok ıns boyle gıderım

Senior Member Dark3yes's Avatar
    Class
    Mage
    Race
    Karus
    drop yokta o maradon towendakı pazarcılardakı kutu fragmntler nerden cıkıyor geceleri maden full multi charlarla doluyor hepsında mattock..
    KNIGHT ONLINE

Junior Member
    Dark3yes bu adam kim oluyorda forrumda aşagılayarak veya frntr nin sahibimiş gibi yüksekden konuşuyorhem sahibi olsada bööyle kafasına göre konuşamaz şu adama nasıl konuşulacagını ögretsin millete iftirada atmasın yani oyunda legall yokmu ful multi dior ozaman kendisidemi multiömiş soreun bakayım madene nasıl gitmiş eger kxp kullanmıyorsa demek legal isanda gidiyormuş oraya ayıb yani onun bunun sözüne bakıpda ban atıyorsunuz adam 1 hafta giremiyor lütfen şu ADAMIN YORUUMLARINI OKUYUN DERDİ NEYMİŞ bukadarda olmaz yani çogu kişiye laf yetiştiriyor sanki modöretör yok veya gm veya başka yetkili yok lütfen şu forumda

Member

Gönüllü Forum Moderatörü

Game Master

işini yapsın yada yapmıyorsa başkasına yapdırmasın yapıyorsanızda herkezin nasıl konuşacaksa ona göre açıklam yapınki herkez haddini bilsin.
    yani bir yerlere gelinecek diye 3 veya 5 kişiyi ezmenin anlamı yok.
    yinede bilmeyerek yanlış birşey söyledimse özür dilerim.

Senior Member Dark3yes's Avatar
    Class
    Mage
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by deresexecer View Post
    Dark3yes bu adam kim oluyorda forrumda aşagılayarak veya frntr nin sahibimiş gibi yüksekden konuşuyorhem sahibi olsada bööyle kafasına göre konuşamaz şu adama nasıl konuşulacagını ögretsin millete iftirada atmasın yani oyunda legall yokmu ful multi dior ozaman kendisidemi multiömiş soreun bakayım madene nasıl gitmiş eger kxp kullanmıyorsa demek legal isanda gidiyormuş oraya ayıb yani onun bunun sözüne bakıpda ban atıyorsunuz adam 1 hafta giremiyor lütfen şu ADAMIN YORUUMLARINI OKUYUN DERDİ NEYMİŞ bukadarda olmaz yani çogu kişiye laf yetiştiriyor sanki modöretör yok veya gm veya başka yetkili yok lütfen şu forumda

Member

Gönüllü Forum Moderatörü

Game Master

işini yapsın yada yapmıyorsa başkasına yapdırmasın yapıyorsanızda herkezin nasıl konuşacaksa ona göre açıklam yapınki herkez haddini bilsin.
    yani bir yerlere gelinecek diye 3 veya 5 kişiyi ezmenin anlamı yok.
    yinede bilmeyerek yanlış birşey söyledimse özür dilerim.
    Kimi aşaladım şimdiye kadar gece bana oyunda pm at gösterem maden slotunu boş mu dolumu yada ksc gönderem sana özelden ben burda kimseye saygısızlık yapmadım yapmamda mesajlarımda göstersene bana aşalama yapmış ne demişim bekliyorum ben bildiklerımı yazıyorum bu forum herkezin düşüncelerine acık forum nasıl kullanılır ne işe yara bılmıyorsan benım hakkımda yorum yapma okey guzel kardeşim
    KNIGHT ONLINE

Senior Member
    Hepimiz Aynı Oyunu Oynamamıza Rağmen Hepimiz Aynı Şeyleri Dile Getirmemize Rağmen, Sen Oyuncu Olarak Değilde Sanki Oyunu Hiç Oyuncu Olarak Oynamamış Yönetici Gibi Konuşuyorsun... ÖRNEK ->"drop yokta o maradon towendakı pazarcılardakı kutu fragmntler nerden cıkıyor geceleri maden full multi charlarla doluyor hepsında mattock.."

Asıl Mesele O Fragmentleri Kutuları Kasanlar Nasıl Kasıyor... Bende Çoktandır Madende Kazı Yapıyorum ve Bir Kaç Arkadaş Edindim Genellikle Her Kırdırmaya Gittiğimizde Birbirimize Soruyoruz Droplar Nasıl Diye... Birimize Atmazsa Birimize Ms, Fragment, Kutu Gibi Şeyler Atıyor Bazende Bütün Gün İkimize de Birşey Atmıyor... İşte Maradonda Pazar Kuranların Bazıları Al Sat Yapanlar Bazılarıda Multi İle Oyun Oynayanlar Bazıları da Evinde 4 - 5 Tane Bilgisayarla Maden Felan Yapanlar... Kardeşim Dediğim Gibi Ben Çoktandır Madende Kazı Yapıyorum ve Benim Hakkım Yeniliyor Adamlar Botla ve Multiyle Benim 1 Haftalık Emeğimi 1 Günde Kasıyorlar ve İllegal Kasanlara Engel Olmak İçin Maden Droplarını Bayağı Düşürmüşler Buda Benim Zoruma Gidiyor... Ben Bu Konuyu 1 Hafta Öncede Açtım Droplar İçler Acısı Diye... Hala da Üstüne Basa Basa Söylüyorum İllegal Oyuncuları Caydıracağız Diye Legal Oyuncuları Eziyorlar... ARTIK BUNUN ÖNÜNE GEÇİLMESİ LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

Tags for this Thread