Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

GM Yardım et lütfen Clana aldılar sonra çektiler

europada onuyorum charımın ismi Trumpsta dün akşam zeri bi klana girdim. sonra clandan adamın biri geldi satılık rogue item olup lmadığını sorud bende var dedim ve satıcağım itemlere güzel para verdi. güzel para verincede ben satmak istedim yenisini alırım kaarı ardreamda pot param olur diye düşündüm. itemi pazar koydum ve bi kaç item daha. adam itemleri çeker çekmez beni clandan çektiler caitharosun olduğu yere. kesmek istediler ve oyundan direk çıktım. bugün sabah giriş yaptım ve karakterim hala orda. clandan çıkamıyorum charım orda kaldı ve oynayamyorum. girersem kesicekler ve üzerimdeki parayı alıcaklar diye korkuyorum üzerimde 11gb dne fazla para var ve çıkamıyorum gm lütfen yardım edin

Senior Member EsTeLLa's Avatar
    Çıkmak için gerekli NPC orada yok mu acaba ?

Member Hell_Guard's Avatar
    Nickname
    lBiancaKing
    Class
    Warrior
    Clan
    Yok
    Server
    Europa
    Race
    El-Morad
    Ordaki npc ye tıklayıp çıkabilirsin bence.

E2 ye Geçerek O bölümden çıkabilirsin sonra e1 e geçerek clandan çıkabilirsin

Senior Member
    evet sizce bu adamın ordan cıkıp clandan cıkması bu sorunu düzeltiyorsa ne mutlu siz sadece akıl verin yapılması gerekeni yapmayın kimse demiyoki o clanın ismini ve bunu yapanların nicklerini verde bu oyunculara cezalarını verelim başkalarına yapılmasın sizin söylediğiniz sadece geçeci çözüm bu arkadaş kurtulucak bir başkası konu açıcak o da sonuç alamıcak bir başkası konu açıcak ve bir başkası ve bir başkası bu böyle gidicek eğer yasak bir olay değilse herkes yapsın bunu yasak değilse söyleyinde herkes yolunu bulsun

Junior Member
    kardeş aynısının pembesini bana yaptılar 250m gitti orda npc olması lazım tek çaren chara gece geç bi saatte girip ordan çıkmak sonra clandan çıkmayı denemek çıkamıyorsan, koştura koştura paranı bankaya yatır. sonrasını düşünürüz

Tags for this Thread