Results 1 to 7 of 7
    Junior Member
    Class
    Rogue
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad

Sayin AndrePaul , Eryudes ve DeaconFrost'tan cevap bekliyorum

Gecen gun forumda AndrePaul'un agzindan ; "Tum oyuncular esit ilke ve haklara sahiptir." demisti.

Peki 1. Oyuncu mahkemesine 2012 den sonra ban yiyenler basvurabildi .

2. Oyuncu mahkemesine 08.01.2014 tarihinden sonrakiler basvuramiyor. Peki bu tarihten sonrakilerin kendini savunmaya hakki yokmu?

Bu tarihten sonra mağdur olan oyuncularin ikinci sanslari yok mu?

Bizim kendimizi savunmamiz,ikinci bir sansimiz, oyuna kazandirilmamiz icin son bir sansimiz olmayacak mi ?

Senior Member AndrePaul's Avatar
    Nickname
    AndrePaul
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    NTT Game
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Bu kuralın amacı, mahkeme başladıktan sonra çıkacak olası bir karışıklığı önlemektir. Zaten hali hazırda çok fazla olan konu sayısı bu şekilde çok daha karışık bir hal alacaktır.

Ek olarak bahsettiğiniz gibi ikinci bir şans hak eder herkes. Ancak mahkeme var diye bu işlemi suistimal edebilecek oyuncuları da göz ardı edemeyiz. "Zaten mahkeme var başvurur açtırırım" düşüncesinde olan insanların suistimalini göze alamayız...
    "Her zaman başka bir seçenek vardır."

Junior Member
    Class
    Rogue
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad
    Zaten yeterli incelemeleri yaptiktan sonra eger ikinci bir sansi hak ettigini dusundugunuz kisilerin hesaplari tarafinizdan aciliyor diye biliyorum. Kimse sizin yapmis oldugunuz iyilikleri bu sayede suistimal edemiyor.Ek olarak 1.oyuncu mahkemesine katilanlar 2. Oyuncu mahkemesine katilamaz diye sart koydugunuz zaman bu suistimalleri engellemis oluyorsunuz. Sonucta her mahkemeye basvuran savunma yapan kisinin hesabi acilmiyor . Yine soyluyorum takdir sizin ...

Ancak benim ve oyuncularin hicbir sekilde bu oyuna kazandirilma ihtimali yok mu ?

Tek bir sans ? Tek bir firsat ? Bu oyuna devam etmem icin son bir hak ?

(Başınızı agrittigim icin cok ozur dilerim, ama hergune hesabim acilacak mi diye uyaniyorum. Kalben pismanim. LUTFEN SESIME KULAK VERIN )
    Kalbinde pişmanlık hissi olan herkes 2. şansı hak eder.

Senior Member EsTeLLa's Avatar
    Quote Originally Posted by santi54hss View Post
    Zaten yeterli incelemeleri yaptiktan sonra eger ikinci bir sansi hak ettigini dusundugunuz kisilerin hesaplari tarafinizdan aciliyor diye biliyorum. Kimse sizin yapmis oldugunuz iyilikleri bu sayede suistimal edemiyor.Ek olarak 1.oyuncu mahkemesine katilanlar 2. Oyuncu mahkemesine katilamaz diye sart koydugunuz zaman bu suistimalleri engellemis oluyorsunuz. Sonucta her mahkemeye basvuran savunma yapan kisinin hesabi acilmiyor . Yine soyluyorum takdir sizin ...

Ancak benim ve oyuncularin hicbir sekilde bu oyuna kazandirilma ihtimali yok mu ?

Tek bir sans ? Tek bir firsat ? Bu oyuna devam etmem icin son bir hak ?

(Başınızı agrittigim icin cok ozur dilerim, ama hergune hesabim acilacak mi diye uyaniyorum. Kalben pismanim. LUTFEN SESIME KULAK VERIN )

Bu şansı zaten bir kez hak ettiniz ve gerekli incelemeler yapılarak cezanız kaldırılmamış. 1. Oyuncu Mahkemesinde Red alan kişilerin tekrar bir araştırılması sadece mahkemenin süresini uzatacaktır. Şimdi bu hakkı elde etmeyen diğer kişiler elde ediyor olması daha adil değil mi ?

Senior Member AndrePaul's Avatar
    Nickname
    AndrePaul
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    NTT Game
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Bahsettiğim şey bununla aynı değildi ancak önemli değil. Ekip olarak aldığımız genel karar gereği bu şekilde ilerliyoruz. Şu andan itibaren değişmesi zaten mümkün değil. Bu durumu artık 3. Oyuncu Mahkemesi'nde değerlendirebiliriz.
    "Her zaman başka bir seçenek vardır."

Junior Member
    Class
    Rogue
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad
    AndrePaul sadece bir kez savunmama bakıp bir kez okuyunnn lütfenn ....

Junior Member
    Class
    Rogue
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad
    EsTeLLa Merhaba ; Ben 1. oyuncu mahkemesine başvurmadım ve başvurum falan reddedilmedi. Ben hiçbir zaman ''nasıl olsa mahkeme var illegal program kullansam bile charımı açtırrım '' düşüncesiyle illegal program kullanmadım .. Sadece mob sınırlamasından dolayı kullandım. bunun kanıtları var ve hiçkimseyi rahatsız etmeden sadece moob sınırlamasından faydalandık. Hiçbir şekilde np , item , para kasmadım bunu da araştırırsanız zaten sizde farkedeceksinizz..

Tags for this Thread