Results 1 to 5 of 5

Thread: Tpt cr

Junior Member

Tpt cr

Server: EUROPA Karekter: RebeLLiouSPreSiDenT adlı karekterim 19.08.2014 Saat: 17:30 sularında carımı genia ya bırakmıştım rpr gelmişti ve rpr ye gitmiştim ve sılota dönerken dc yedim. Sonra oyuna girerken hata verdi ve şuan da oyunun sitesinde (TPT CR) yazmakta bunun anlamı illegal programlar kullanmak mış ama oysaki ben hiç bir illlegal program kullanmıyorum lüften yardımcı olun. ben şuanda carımı kasmak istiyorum vede oyuda karekterime yatırım yapmak istiyorum ve bu yüzden oyunu bırakmak istemiyorum.

Senior Member kapriss12's Avatar
    Nickname
    Kapriss
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    Titans
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    geçmiş olsun. Cheat reportsa atılan bir ksc/videodan dolayı ban yemişsiniz. unutmayın ki kxper olmasanız bile kxp partye girmek bile ban sebebidir.

Junior Member
    Ben asla koxp bir pt girmedim eger ki ptme koxp birisi oldugu an ptmde ve sılotlarımda barındırmıyorum bu yüzden benim koxplerlerle hiç bir alakam yok bagzen genia bıraktıgım zaman lar pt başkanı yanlışlıkla alıyorsa bilmiyorum. vede koxplerin başının üstünde koxp diyede yazıda yazmamakta oldugu için kimin koxp oldugunu fazla anlıyamıyoruz.

Banned Brunof's Avatar
    Infractions
    0/1 (15)
    RebeLLiouSPreSiDenT nickli karakterinizin CR'de kayıtı bulunmamakta. Hesabınızda bulunan tüm karakterlerin adını eksiksiz şekilde yazar mısınız?

Junior Member
    2 tane yançar car ama nicklerini hatırlamıyorum çünkü ana çarımı kasıyorum sürekli 83 olmasına çok az kaldı ondan dolayı yançarlarla giriş yapmıyorum önceden kardeşimde oynuyordu o açmış ama nicklerini unutmuş ama illegal birşey kullandımı bilmiyorum ama ben oyuna başladım başlayalı hiç bir illegal program kullanmadım eğerki kardeşim kullandıysa lütfen, size söz veriyorum bir daha böyle bir durumla karşılaşmayacaksını.Oyunu bu yüzden bırakmak istemiyorum çünkü arkadaşlarım hepsi beni bekliyor oyunda ve bana yardım etmeye çalışıyorlar.Gereğinin yapılmasını arz ederim

Tags for this Thread