Temiz bir oyun için datalara kilit vurulması gerekiyor data değiştiren oyuncuyu hapse göndercek bir sistem geliştirilmelidir.
Temiz bir oyun için datalara kilit vurulması gerekiyor data değiştiren oyuncuyu hapse göndercek bir sistem geliştirilmelidir.
Last edited by CMAS; 08-09-2014 at 03:57 PM.
Herkesin bildiği üzere eskiden archerların koxp kullanımında deyim yerindeyse azıttığı bir dönem vardı. 80 skill'ini seri sıka sıka 1 partiyi komple kesiyorlardı. Bu işin önünü almak için o dönemki yönetim skilleri client side'dan server side'a almıştı. Bu nedenle okçuların 80 skill'i de dahil bir çok skill'in spam olarak kullanımı engellenmişti. Eğer bu tbl dosyaları içinde böyle bir durum teknik olarak mümkün ise en azından tbl dosyalarının üzerinde oynama yapılamaz diye düşünüyorum. Tabi tbl dosyalarının server side yapılması mümkün müdür? Oyunun oynanışı konusunda lag vs. gibi sıkıntılara yol açar mı bilemiyorum.
Gerçi bu durum tbl dosyalarının miktarının aşırı fazla olması sebebiyle mümkün olmayabilir de.
Şuan aşırı şekılde var oyunda tbl
KNIGHT ONLINE
data dosyaları içeriğiyle oynanamayacak şekilde ayarlanmalı. gerçekten bunaldım özellikle bazılar player olamadıkları için durumu tbl ile eşitlemeye çalışıyor. canları hiç açılmıyor oyuna temiz bir güncelleme lazım bu konuda.
Warrior ve magelerde durum ne bilmiyorum ama zamanında bu tbl en çok asas ve priestlere yarıyordu.
Bunun ilk çıktığı zamanı çok iyi hatırlıyorum normalde her zaman kestiğim herife neredeyse 5 dakika abanmama rağmen herifin canı her vuruştan sonra fulleniyordu. Meğerse herif hem seri minor, hem mana, hem de hp pot basıyormuş. Aynı şekilde prilerde de hem hp pot, hem mana, hem de hızlı hızlı heal atılmasına imkan sağlıyordu. Dediğim gibi şu an durum ne bilmiyorum tabi.
Last edited by Za6oR; 08-09-2014 at 05:56 PM.
Bir partinin üstüne çökmesine rağmen heal kaldırabilen priestleri seviyoruz. Selam söyleyin onlara.
Tek kişilik dev kadro prest mi ararsın yoksa 3 party arasına girip adam alıp çıkan asas mı istersin yada 1 partyi tek başına yatıran warrior mu ? Seç beğen al . Anatolia cz de durum böyle . Son zamanlarda bir artış fazlasıyla oldu nedense . Yeni pachlerde engellemediğine göre bir şey var bu işte . Diyorum ya illegaller legallerden her zaman 10 adım öndedir , saygılar kolay gelsin .