Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27
    Senior Member
    Temiz bir oyun için datalara kilit vurulması gerekiyor data değiştiren oyuncuyu hapse göndercek bir sistem geliştirilmelidir.
    Last edited by CMAS; 08-09-2014 at 03:57 PM.

Senior Member Za6oR's Avatar
    Class
    Rogue
    Server
    Anatolia
    Race
    Karus
    Herkesin bildiği üzere eskiden archerların koxp kullanımında deyim yerindeyse azıttığı bir dönem vardı. 80 skill'ini seri sıka sıka 1 partiyi komple kesiyorlardı. Bu işin önünü almak için o dönemki yönetim skilleri client side'dan server side'a almıştı. Bu nedenle okçuların 80 skill'i de dahil bir çok skill'in spam olarak kullanımı engellenmişti. Eğer bu tbl dosyaları içinde böyle bir durum teknik olarak mümkün ise en azından tbl dosyalarının üzerinde oynama yapılamaz diye düşünüyorum. Tabi tbl dosyalarının server side yapılması mümkün müdür? Oyunun oynanışı konusunda lag vs. gibi sıkıntılara yol açar mı bilemiyorum.
    Gerçi bu durum tbl dosyalarının miktarının aşırı fazla olması sebebiyle mümkün olmayabilir de.

Member Arakhor's Avatar
    Nickname
    Arakhor
    Class
    Priest
    Server
    Athena
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Za6oR View Post
    Herkesin bildiği üzere eskiden archerların koxp kullanımında deyim yerindeyse azıttığı bir dönem vardı. 80 skill'ini seri sıka sıka 1 partiyi komple kesiyorlardı. Bu işin önünü almak için o dönemki yönetim skilleri client side'dan server side'a almıştı. Bu nedenle okçuların 80 skill'i de dahil bir çok skill'in spam olarak kullanımı engellenmişti. Eğer bu tbl dosyaları içinde böyle bir durum teknik olarak mümkün ise en azından tbl dosyalarının üzerinde oynama yapılamaz diye düşünüyorum. Tabi tbl dosyalarının server side yapılması mümkün müdür? Oyunun oynanışı konusunda lag vs. gibi sıkıntılara yol açar mı bilemiyorum.
    Gerçi bu durum tbl dosyalarının miktarının aşırı fazla olması sebebiyle mümkün olmayabilir de.
    O zamanları hatırlıyorum. Dediğiniz şekilde çözülmüştü. Benzer yöntem uygulanabilir mi merak ediyorum.

Senior Member Dark3yes's Avatar
    Class
    Mage
    Race
    Karus
    Şuan aşırı şekılde var oyunda tbl
    KNIGHT ONLINE

Class
    Rogue
    Server
    Anatolia
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Arakhor View Post
    O zamanları hatırlıyorum. Dediğiniz şekilde çözülmüştü. Benzer yöntem uygulanabilir mi merak ediyorum.
    Gerçi şimdi baktım 228 tane tbl dosyası varmış toplamda, boyut olarak da 24 megabyte bile değil. Öyle çok fazla da değilmiş ama bu dosyaları teknik olarak server side'a almak mümkün mü orası önemli.

Member SUPERSAIYAJINNNN's Avatar
    Nickname
    SUPERSAIYAJINNNN
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    data dosyaları içeriğiyle oynanamayacak şekilde ayarlanmalı. gerçekten bunaldım özellikle bazılar player olamadıkları için durumu tbl ile eşitlemeye çalışıyor. canları hiç açılmıyor oyuna temiz bir güncelleme lazım bu konuda.

Class
    Rogue
    Server
    Anatolia
    Race
    Karus
    Warrior ve magelerde durum ne bilmiyorum ama zamanında bu tbl en çok asas ve priestlere yarıyordu.
    Bunun ilk çıktığı zamanı çok iyi hatırlıyorum normalde her zaman kestiğim herife neredeyse 5 dakika abanmama rağmen herifin canı her vuruştan sonra fulleniyordu. Meğerse herif hem seri minor, hem mana, hem de hp pot basıyormuş. Aynı şekilde prilerde de hem hp pot, hem mana, hem de hızlı hızlı heal atılmasına imkan sağlıyordu. Dediğim gibi şu an durum ne bilmiyorum tabi.
    Last edited by Za6oR; 08-09-2014 at 05:56 PM.

Member Arakhor's Avatar
    Nickname
    Arakhor
    Class
    Priest
    Server
    Athena
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Za6oR View Post
    Warrior ve magelerde durum ne bilmiyorum ama zamanında bu tbl en çok asas ve priestlere yarıyordu.
    Bunun ilk çıktığı zamanı çok iyi hatırlıyorum normalde her zaman kestiğim herife neredeyse 5 dakika abanmama rağmen herifin canı her vuruştan sonra fulleniyordu. Meğerse herif hem seri minor, hem mana, hem de hp pot basıyormuş. Aynı şekilde prilerde de hem hp pot, hem mana, hem de hızlı hızlı heal atılmasına imkan sağlıyordu. Dediğim gibi şu an durum ne bilmiyorum tabi.
    Aynen anlattığın şekilde. Hiçbir değişiklik yok.

Junior Member
    Bir partinin üstüne çökmesine rağmen heal kaldırabilen priestleri seviyoruz. Selam söyleyin onlara.

Banned
    Class
    Rogue
    Clan
    SENJU
    Server
    Resurrection
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    Tek kişilik dev kadro prest mi ararsın yoksa 3 party arasına girip adam alıp çıkan asas mı istersin yada 1 partyi tek başına yatıran warrior mu ? Seç beğen al . Anatolia cz de durum böyle . Son zamanlarda bir artış fazlasıyla oldu nedense . Yeni pachlerde engellemediğine göre bir şey var bu işte . Diyorum ya illegaller legallerden her zaman 10 adım öndedir , saygılar kolay gelsin .

Tags for this Thread