"DeliKamil" Nickli bir şeref yoksunu her akşam tw çekiyor ape slotlarına, sonra Rez'iyle gelip taş kasıyor... Hem Koxper, hem emek hırsızı... Şimdi diyeceksiniz, kanıtın var mı. yok abicim kanıtım filan. girin o lanet olası slotta kasın 1-2 gün. görün çeksinler twyi. expe yatın... anlarsınız. adam yaptığı haysiyetsizlikle övünüyor bir de ya.

Daha önce de koxperlar slota geldi, slotu aldılar bizden. ok sıkamıyorduk. vidyo çekip attım. banlamadınız. bu mu sizin legal oyuncuya saygınız yeter artık. vallahi billahi tillahi yeter...

K2 Network'un Zamanında Koxperlar fink atıyordu evet. Ama En azından herkeste koxp vardı. ve bu DeliKamil nickli şeref yoksunları expe yatıramıyordu. Ts basıp slot kısıtlanıyordu. Kimse yatıramıyordu...

İyi ki Legal Kasayım Charımı Dedim. Kaç Kere Yattım Saymıyorum Artık Bıktım. Çekseydim Koxpumu, Şuanda Expi Çoktan Bitirmiştim. Bu Mudur Sizin Legal Oyuncuyu Savunmanız.

Koxpu Bitireceğiz Diye Oyunu Bitirdiniz Be. Dininiz İmanınız Para Oldu. Char Kurarız Trade açmak için 5 Cash isterler. Genie diye bi saçmalık çıkardınız eyw dedik. ama fiyatı çok pahalı tam bi soygun başka hiç birşey değil. Ha diyeceksiniz, soygunsa alma kardeşim. Almıyorum Zaten sizin gibilere verecek 1 Kuruş param yok benim. parayı sokakta bulmadım ben.

Siz daha böyle giderseniz çok user kaybedersiniz, nerede o eski knight? Nerede o Her Server'ı Dolup Taşan Knight Online? Zamanla Duman Ettiniz Fıstık Gibi Oyunu...

Oyuncuların Yorumları Zerre Kadar Umurunuzda Değil. Sadece Cebinizin Dolmasına Bakıyorsunuz....

Koxper Şikayet Edilir, İlgilenilmez.
Bir Şeref Yoksunu Her Gece Slotlara Troll Warrior çeker exp kastırmaz, ilgilenmezsiniz.

Sözde kafayı dağıtıp, sakinleşmek için oynuyoruz oyunu. ulan sizin yüzünüze sinir hastası oldum be.