Arkadaşimin banlanan cari hakkinda bir konu açiyorum ilgili arkadaşlar bakarsaniz
ÖNCELİKLE ARKADAŞIMIN BİR NEBZEDE OLSA SUÇLU OLDUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM, CZ CARININ HACKLENMESİNDEN SONRA BİR HIRSA KAPILIP İLLEGAL PROGRAM KULLANMIŞ BU SEBEBDEN DOLAYI BAN YEMİŞ AMA ARKADAŞIMLA UZUNCA BİR SÜRE OYNADIM İLLEGAL HİÇBİR İŞLE İŞİ OLMAYAN BİRİSİDİR BİR İNSİYATİF GÖSTERİLİP BANI ACILIRSA İLLEGAL HİÇBİR FAALİYETE KATILMIYACAGINA BEN KEFİLİM.
SERVER: Resurrectiıon
ID: piricar01
arkadaşım tickette atmış ama uygulamaları bilmedıgı için takıp edememiş konusu kapanmıştır.
Ticket ID: SUL-271-24004
Subject: Account Status IMUSTAFABEY/3rd PT Tool
Department: KO Ban / Jail / Unblock
Type: Issue
Status: Closed
Priority: Normal
arkadaşım ticketinde bunları yazmış;
carımda illegal faaliyette bulundum. gercegı soylemek gerekırse cz carım hack yeyince emegımın bir gunde yok oldunu gorunce ve ozamanlar gm ve forum yetkılılerı ilgilenmedıklerı için konumla bir hırsa kapılıp kullandım ama şimdiki yonetımı gorunce cok pişmanım carımın banının acılmasını sırf nickinden dolayı istiyorum tanıyan cok player arkadaşım vardır dogru bişe yaptımı savunmuyorum ama pişmanım sadece oyundakı ismimle yani referansım olan carımın ismiyle tekrardan temız şekilde oynamak istiyorum.
beni anlayan tüm yöneticilerden banın acılsada acılmasada teşekkur edıyorum. Yönetım bu duzeyde kaldıgı surece gerisi önemli değil benim için saygılar