Çarım soyuldu gerekli işlemler için moderatörlerden yardım bekliyorum.
14/07/2014 günü saat 23:15 ile 23:30 saatleri arasında çarım soyuldu. O çarın şifresini geri alamadığımdan başka bir account alıp buradan mesaj atıyorum. Yaklaşık 8 senedir bu oyunu oynuyorum ve artık birşeyler yapılabileceğine inanıyorum. Çarımın soyulma sebebine gelince mektup aracılığı ile gelen knight online linki. Tabi bunlara kanmayacak kadar oynuyoruz sadece bu gecelik kardeşime bırakmıştım çarı. O da mektup ile gelen knightonlinebonus.com sitesine girmiş. Geçen seneden bu yaza kadar oyunu bırakmıştım okuduğum için. Her yaz olduğu gibi bu yaz tekrar başladım. Küçük bir hata yüzünden birçok emeğim gitti. İşin daha kötüsü hesabın kayıtlı olduğu maili bilmeme rağmen şifresini hatırlayamadım. Ayrıca hotmailin şifresini kurtarmak için gerekli olan güvenlik sorusunu biliyorum fakat outlook güvenlik sorusu sistemini kaldırıp başka bir sitem getirmiş dolayısıyla şifreme de ulaşamıyorum. Kısacası küçük bir hata yüzünden tüm emeğim gitti. İtemleri ve üstümde olan gbyi biliyorum. İtemlerin kurtarılması konusunda knighttan pek umudum yok keşke kurtarılabilse fakat çarı kurtarma konusunda birşeyler yapılabilir. Son olarak ticket atacaktım ama artık ticket sistemi için bile Npoint isteniyormuş artık.Belki uzun süredir vardır,ben yeni öğrendim fakat ticket için bile npoint istenmesi olayını anlayabilmiş değilim. Knightın playerlarını kaybetmesinin en büyük sebebi de itemleri ve çarları çalınan knight online oyuncularına hiçbir şekilde yardım etmemesidir. İnşallah yardım edilir de 8-9 senedir oynadığım oyunu bende bırakmak zorunda kalmam.
Lütfen yardımcı olun arkadaşlar şimdiden teşekkürler.İsmin kusuruna bakmayın çarıma giremediğim için bu saçma isimli çarla atmak zorunda kaldım.
forumda yardım edecek kımse yok kardeşim item restorasyonuda yapmıyorlar geçmiş olsun sende yeniden başlıcaklar gibi su kelımelerı kullan oyunu bıraktım oynamıcam bir user daha kaybettınız veya bu oyunu bir daha oynamamak için bir sebep gibi
bende madurum geçmiş olsun demekten başka yapacak bişemız yok gardaş be