gm nin onlıne olması için ne yapmamız gerekır cogunluk olarak fikirlerinizi istiyorum
Benim Fikrim şu arkadaşlar
her serverin ayrı gmsi olsa sorunumuz çözulur forumda her serverle ayrı ayrı ılgılenecek gm adayları bulunması lazım her servere en az 2 gm konularımızı reportlarımızın daha hızlı sonuclanması ve player olarak temiz pklar yapmamız ve elit playerlerle oynamak istiyorum coluk cocuklarla ugraşmaktan sıkıldım( yaşı kastedmıyorum genelde yaş konusu var ama)
Sen Bu Oyunda Sorunların Çözüleceğine İnanıyormusun. Şöyle Bi Düşün Forumda Oyunla İlgili Kötü Düşüncelerini Yazman Yasak (Nasıl Forumsa) Kısacası Eleştiri Yapamazsın. Forumdan Destek Sağlanmıyor. Destek için Bilet Göndermen Lazım, Oda Cahs İstiyor. Cash Alsan Foruma Bakıyorsun Kimse Çözüm Bulamıyor. En Temizi Hacı Şakir Sabunları Demek İstiyorum Sayamıyacağım Kadar Çok Çelişki Var Alt Konuna Bak Şikayet Etmek İçin Video Çektim. Madende Kazarken Ban Yadim. Aşırıya Kaçıyorlar Artık
Last edited by magician191; 07-13-2014 at 09:42 AM.
ban yemen o konula alakası yoktur bence hiçbir gm haksız yere ban atamaz ne için banlandıgını iste ticket at bak k0xper olmasanda k0xper pt girsen bile illegal duruma giriyorsun belkı bu sebeple yemişsindir. oyunu karalamak kolay onemlı olan grup olarak tepkı gostermek burda senıngıbı ilelgal faaliyetten ban yemiş bir suru car var legla oldunu dile gitiriyor ama illegal işlere giriyor bence yok haklıysanız ortak konu açalım toplu şekılde sorunun çözulmesınde daha yararlı olacanı dusunuyorum mesala su 3 veya 4 gundur benım dıkkatımı ceken konular CAR HACKLENMESİ,CLANLARLA İLGİLİ BİR BUG VE HAKSIZ BANLAR senın gibi yazan cok user gordum tek konu açalım benımde destegim olacaktır ama organıze olalım bir adım atın 10 adım atım arkadaşlar cevrem geniştir oyunda