Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Exclamation OTP Artık Sinir Krizi Geçirtiyor TAM +100 CASHIM Gitti Yinede Giremedim!!!

Yahu bu ne kadar dandik bir sistemdir 100 cash harcadım.

24 saat ban yedim sistemden uyarı geldi bekledim bugün denedim yine ban yedim.

bir çaresi yokmudur bu lanet olası programın premium alayım diye cash yükledim otpnin kuyruguna verdik iyimi.....

Bu hesabıma bağlıdır sistem MU***** İD'li

Lütfen Çözün Şunu Herkes 60 Oldu Ben Daha 1 Kere Girdim Karakteri Açtım 1 daha giremedim

Girmek için yeni bir id açtım onu onayladım aynı telefonumla ve onada cash yükledim onada giremedim..

Amaç cash aldırmaksa alıyım veriyim 6400 cash keylerini oyuna sokun artık herkes 60 lw oldu..............

Junior Member
    Yok mu bakan :@

Senior Member AngelusMortis_'s Avatar
    Nickname
    AngelusMortis
    Class
    Priest
    Clan
    Play4Fun
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Modlar yardımcı olur anca sana
    Play4Fun
    https://www.youtube.com/watch?v=LiGf15UvxPM&list=PLjFNLUUi453J6kfL19twyVuF  Qh3GQiPqr&index=1

uygulamayı cep telefonunuza yukleyın ve oradaki tek kullanımlık şifre ile işlem yapın. bende aynı sorunu yaşadım sızınle yaklasık 80 85 cash'ım gitti. ve en son telefonuma yukleyıp denedım ve oldu . bilgisayardaki uygulamada işletim sistemi ile çakışan bi sorun var pc'den pc'ye değişiyor . en guzeli android veya apple uygulamasını kurup halletmeniz olacaktır.
    iyi forumlar.
    skypedende yardımcı olabilirim.
    [email protected] ekleyin .

Tags for this Thread