Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

OTP çalışmayı durdurdu hatası ?

OTP programını bilgisayarıma indirdim windows 8 kullanıyorum, programı açtığımda pencere ve üzerinde ki numaralar kaymış durumda açılıyor ve cep telefonuma gelen ıd şifreyi girdikten sonra otp çalışmayı durdurdu hatası alıyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Junior Member
    peki benim bi sorum olacaktı yeni konu açamadıgım için buraya paylasıyorum sorunumu benim telefonum çalındıgı için yeni hat çıkardım otp programını yükledim siteden otp kullanıcı kimligi talep ettim 5 cash karsılıgında cashı kesiyor ama telefona mesaj olarak kimligi göndermiyor reset attım otp yi resetledim gene gelmedi 150 cash felan harcadım ama hala 5 cashı alıyor ve bana kullanıcı kimligini göndermiyor ?

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Kardes 3 4 gun oldu aynı kımseın umrunda degıl artık nolacak kafalarına gore yapıyorlar Helal olsn helal

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Arkdasım oyun yonetıcılerı Insan gıbi gunlerdır surda yazı yazıyoruz ama kımse kımseyı bılgılendırmıyor,Biz burda chasleri alıp yukluyoruz sızın cebınıze gırerken hesabınıza yatarken hıc bır sorun cıkmıyor ama bız oyuncular neden ıse bır otp kodu ısdedımızde hem 5 np poınt werıp hemde kodu alamıyoruz 500 np poınt oldu belkı gelmısdır dıyerek ama yok sımdı dıceksın kı ndn yoluyorsun habıre sorun oldunu bıldıgın halde dıceksın Sende cıkacaksın ozaman Insan gıbı dıceksın kı su zamanda acılacak kımse pc basında beklemıcem we np poınt bosa wrmıs olmucak ben exp pre aldım we 3 gun oldu oyuna gıremıyorm tıcket attık cvp alamadık sımdı gıden gunlerın hesabını kım werecek onu cok merak edıyorum we gıden np poıntler 5 np poınt alıyorsun we benım gıbı kac kısıden alıyorsun tabi bıten adam hesabını acmak ıcın 400 chas alcak emınsın buna kesın yanı sende suraya cık acıklama yap ayıın 27 sınde yapılan acıklamayı gelen arkadas yapısdırıyor baska bırsey yok artk yeter gercekden yeter su konu ıle kactane burda acılmıs ınsan gırer bakar sorun sudur arkdaslar halledılecek su gun de tm dıyelım ama bızı enayı yerıne koymanız zorumuza gıdıyor artık yanı bu oyunu oynamayın dıyorsanız acıkca soyleyın kımse oynamasın we para yatırmasın SUNU UNUTMAYIN BIZ OLDUMUZ ICIN SIZ OYUNDA GM SIZNIZ bız olmasak zaten sızde olamazsınız bıze gereken acıklamayı yapmak zorundasınız

Senior Member
    yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi

Junior Member
    otp sorunu derhal çözülsün mağduriyetimiz giderilsin.

Senior Member NetNetNet's Avatar
    Nickname
    Net
    Class
    Rogue
    Clan
    Archery
    Server
    Orion
    Race
    Karus
    Konu güncel+++