Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
    Junior Member
    oyuna 8 yıl aradan sonra başlama niyetine girmiştim forumda gördüğüm konulara bakılırsa knight online ayırdığımız zamanın karsılığını alabiliceğimiz elle tutulur bir yanı yok . Yazık olmus arkadaşada oyunada umarım başına gelen olay bir şekilde telefi edilir tabi ki ciddiye alınırsa ...
    Geçmiş olsun tekrardan .

Quote Originally Posted by TurkBlade View Post
    Hayır, alamazsınız. Fakat bu olayı yapan kişi ceza alır. Hiçbir şekilde GB iadesi yapılmıyor.
    Dostum keşke bu keskin ve net tavrınızı oyunun bu denli açıklarını yakalayan onları kullananları cezalandırmaktada sürdürseniz.Arkadaşımın başına gelen bu olay tamamen oyunun database hatasıdır ve "Hiçbir şekilde GB iadesi yapılmıyor." cümlesini biz kabul etmiyoruz.Lütfen gereği yapılsın.

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by berk1233 View Post
    Abı saka gibi sizin yaptıgınız oyunun acıgının cezasını mılletmı cekıcek sızın ustune adamdan ozur dıleyıp tabı efendım ıade edılır demenız gerekırken bıde haklı pozısyonuna gecmenız ne kadar acı bır durum
    Quote Originally Posted by JaJom View Post
    Katılıyorum dostum,
    Bu, tamamen oyun temelli bir problem, yetkililerin oyuncu hakkına yeterli hassasiyeti göstermediğine inanıyorum.
    Bütün bunlar demek oluyor ki bu bug u yapabilecek herkes istediği gibi insanları soyar, gb leri temize çıkartır, daha sonra tekrar bir account açıp bu saçmalığı yineler.
    Mağdurun, hiçbirşeyini geri alamadığı bu olaylar dolayısıyla kötü niyetli insanlar bu oyunda bu kadar çok, hakkın yolunu bulmaması bu oyundaki insanları kötüye teşvik ettirip haksızlıklar ile bir yerlere gelme çabasını beraberinde getiriyor.Gerçekten çok yazık, şimdi anladım niçin serverların git gide 100,200 kişilik private server a dönmesini ve oyuncu çekmek için yapılan komik eventleri.
    Oyuncu çekmeye hakaniyet ile başlasanız, bunların hiçbirinin en başta yaşanacağına inanmıyorum.
    Quote Originally Posted by lazizz View Post
    Soyle ınsanlar yuzunden kac kıcı oyun bırakmak zorunda kaldı. Kardesımız neden parasını kaybetsın lutfen arkadasa kaybedılen gbler ıade edılsın. Sonucta gunun sonunda mıllet para verıp oyun oynuyo hıc kımse bedava bısey vermek zorunda degıl. Boyle olaylar yuzunden neden knıght hala oynanıyor bılmıyorum. Knıght communıty boyle olaylar yuzunden yıpranıyor. Lutfen ARKADASIN parası gerı gelsın herkes elınden gelenı yapsın.
    Kesinlikle gereği yapılmalı başka bi bug yine başımıza gelse oyunun yanlışı yüzünden paralarımız mı gidecek şimdi, bu nasıl iştir bu oyundaki paranın %90 ı gerçek para ve emek harcanılarak alınan paralar
    Quote Originally Posted by ErzurumTR25 View Post
    Allah iyi etsin bunlari :d bide geri veremeyiz diyor. Yazik çok yazik oyun kimlerin eline geçti.
    Quote Originally Posted by SupremeInc View Post
    oyuna 8 yıl aradan sonra başlama niyetine girmiştim forumda gördüğüm konulara bakılırsa knight online ayırdığımız zamanın karsılığını alabiliceğimiz elle tutulur bir yanı yok . Yazık olmus arkadaşada oyunada umarım başına gelen olay bir şekilde telefi edilir tabi ki ciddiye alınırsa ...
    Geçmiş olsun tekrardan .
    Quote Originally Posted by RESTINPEACEEEE View Post
    Dostum keşke bu keskin ve net tavrınızı oyunun bu denli açıklarını yakalayan onları kullananları cezalandırmaktada sürdürseniz.Arkadaşımın başına gelen bu olay tamamen oyunun database hatasıdır ve "Hiçbir şekilde GB iadesi yapılmıyor." cümlesini biz kabul etmiyoruz.Lütfen gereği yapılsın.
    Merhaba Arkadaşlar,

Sizler ya foruma ilk defa giriyorsunuz, yada forumdaki insanların görevlerini bilmiyorsunuz veya hepiniz aynı kişilersiniz. Arkadaşlar, bizlerde birer oyuncuyuz. Size şu anki sistem kural ne ise onu söylüyoruz. Bu açığı biz uzun zaman önce zaten bildirdik. Bunun dışında ben çok eski oyuncuyum ve bu güne kadar GB iadesi görmedim. Çoğunuzun forumda yeni olduğunu düşünerek yazıyorum. Moderatör nedir, görevleri nelerdir, yetkileri nelerdir, bunları öğreniniz. Lütfen forum kurallarını da okuyunuz.

İyi Forumlar.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Tags for this Thread