Kim demiş Avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
eksiklik yayıncı firma tarafından giderilse haklısınız diyeceğim ama yapımcı firmanın ufak bir işi bile nekadar uzun süreye yaydığını biliyoruz.
İlk Önce Oyunun Kurallarını Öğrenmelisiniz Sonra da Herkesten İyi Oynamayı ; )
Forumda moderatörler oyuncu ve yönetim arasında sadece bir köprüdür. Sizler gibi sadece sıradan bir oyuncuyuz. Ve benim gibi bir çok gönüllü arkadaş oyunculara yardım eder. Bizim sözlerimize güvenmiyorsanız sizin kararınız. Fakat yorumlarda yönetici bir arkadaşında sözü bulunmakta ve oda aynısını söylüyor. Kırmızı ile gösterdiğim sözlerin hakarete varacak bir küçümsemedir. Belki oyunda bir yetkim yok fakat forumda var. Forum kurallarını okuyunuz. Bu üslupla eleştirilerine devam eden herkes forumdan uzaklaştırılırsınız. Burası resmi forum, diğer forumlarla sakın karıştırmayın.
Last edited by TurkBlade; 06-19-2014 at 05:58 PM.
Kim demiş Avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
Hayırlı olsun olumsuz Yorum yapan arkadaşlar mod arkdaşlar demiyorki sabıt bu şekilde kalıcak gün geçtikçe bizden gelen şikayetlerle düzeltmeler yapılcakmış. Ki şükürler olsun uzun zmandır çogu oyuncunun bekledigi CSW tekrardan açıldı bakalım sabırsızlıkla pazar gününü bekliyoruz...
İyiymiş , CSW'ler falan.
2 tane GATE var onuda düzeltse arkadaşlar araya sıkıştırsanız iyi olur. (Bi-Frost Gate , Delos Felankor Room Gate) .
İllegallere karşı savaş mı istiyorsun ? O zaman ; "Cheat Reports"a gideceksin.
Secret Clan || TITAN FAN PAGE !