Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 81 to 90 of 130
    Senior Member Heisenberg3411's Avatar
    Quote Originally Posted by mafya2526 View Post
    Ümitçim ya sen fıratı anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun sorun csw nin kimin alıcağı değil sorun ordan zevk almak alamadıktan sonra ne yapıcaksın öyle csw ?
    Quote Originally Posted by ARABOOOOOOO View Post
    lwl Jump Bosunamı Geldı Suanda Gb Alıs Satıs Konusunda Destan Sunucusu Gaia Piana Dan Sonra 1'inci Sırada Yeterince Tren Gelecegini Umuyoruz Ve Yeni Csw'nin Hiç Bir Etkisi Olmayacagınıda Görebiliyoruz Yeterince Aydınlandı Ortalık... Ne Kuru Gitsin Ne Yaş Hesabı...
    Pazar gününü beklemekten başka yapacak hiçbirşey yok ona göre önümüzdeki haftaki güncellemede ekleme yaparlar diye düşünüyorum.
    Dürüstlük pahalı bir mülktür; ucuz insanlarda bulunmaz. Balzac..

Senior Member Rammstein's Avatar
    Class
    Rogue
    Server
    US->Ionia
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by ILouiSMineMosyne View Post
    Haklısın kardeşimde forumdakiler CSW kapatılsın dedi CSW giremiyoruz dedi onu dedi bunu dedi . Adamlarda bir yerden başladı siz daha açılır açılmaz şikayet ediyorsunuz nerden biliyorsunuz önümüzdeki hafta yeni eklemeler yapılmıcağını bazen çok nankör olabiliyorsunuz bende buna dayanamıyorum.
    Ben hiç bir şekilde şikayet etmedim yazdıklarımda görebilirsin bir şeyler yapılıyor tamam ama ben sadece yapılanın eksikliğini söylüyorum.
    Wir waren soldaten

Senior Member Heisenberg3411's Avatar
    Quote Originally Posted by Rammstein View Post
    Ben hiç bir şekilde şikayet etmedim yazdıklarımda görebilirsin bir şeyler yapılıyor tamam ama ben sadece yapılanın eksikliğini söylüyorum.
    Eksikte olsa en azından birşeyler yapılmaya çalışılıyor. Bilirsinki herşey bir anda olmuyor bu kadar bekledik CSW'yi geldi . Düzelmesi içinde biraz bekleyelim sıkıntı değil bence.
    Dürüstlük pahalı bir mülktür; ucuz insanlarda bulunmaz. Balzac..

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Rammstein View Post
    Bizde o eksiklerin bildirildiğini söylüyoruz. Fakat siz onu söylemiyorsunuz, siz yapılanın yanlış olduğunu söylüyorsunuz. Ve bunu söylerkende üstü kapalı forumdaki yöneticilerin şahsına hakarete varan yorumlar bile yapıyorsunuz.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Senior Member SeRiaLKiLLa's Avatar
    Nickname
    SeRiaLKiLLa
    Clan
    KONIGSRASSE
    eksiklik yayıncı firma tarafından giderilse haklısınız diyeceğim ama yapımcı firmanın ufak bir işi bile nekadar uzun süreye yaydığını biliyoruz.
    İlk Önce Oyunun Kurallarını Öğrenmelisiniz Sonra da Herkesten İyi Oynamayı ; )

[IMG]http://i.hizliresim.com/wjVJjD*****[/IMG]

Senior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by TurkBlade View Post
    Tamamen eski yamanın gelmeyeceği daha önceden forumda açıklanmıştı, eğer sürekli takip eden bir forum üyesi olsaydınız bilirdiniz. Yoksa eski yama için neden çalışma var desinler. Basit bir güncelleme ile eski yamayı geri getirirler. Bunu anlamamak o kadar zor değil.
    eski patch dosyaları olmadığı için bu kadar uzun sürdüğünü ya moderatörlerden birisi yada gm lerden birisi yazmıştı çokta iyi hatırlıyorum!!!!

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by cessase11 View Post
    Senin yöneticin "oyuncular eski Csw'yi istiyorlardı ve bu yönde çalışmalarımızı yaptık" diyor ama teknik olarak bir yönetici bile olmayan sen gönüllü arkadaşım hala bana çitin etrafından dolanarak adamın açıklamalarını nasıl devşiririm tribi atıyor.Ben senin sözünü neden baz alayım ki ? Sen gönüllü bir arkadaşsın yetkin yok rütben yok ben en üstteki adamın sözünü baz alarak bir şey diyorum sen benim sözümü anladın mı diyorsun.
    Forumda moderatörler oyuncu ve yönetim arasında sadece bir köprüdür. Sizler gibi sadece sıradan bir oyuncuyuz. Ve benim gibi bir çok gönüllü arkadaş oyunculara yardım eder. Bizim sözlerimize güvenmiyorsanız sizin kararınız. Fakat yorumlarda yönetici bir arkadaşında sözü bulunmakta ve oda aynısını söylüyor. Kırmızı ile gösterdiğim sözlerin hakarete varacak bir küçümsemedir. Belki oyunda bir yetkim yok fakat forumda var. Forum kurallarını okuyunuz. Bu üslupla eleştirilerine devam eden herkes forumdan uzaklaştırılırsınız. Burası resmi forum, diğer forumlarla sakın karıştırmayın.
    Last edited by TurkBlade; 06-19-2014 at 05:58 PM.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Senior Member
    Nickname
    lMenaLaus
    Class
    Priest
    Clan
    RememberMe
    Server
    US->Titan
    Race
    Karus
    Hayırlı olsun olumsuz Yorum yapan arkadaşlar mod arkdaşlar demiyorki sabıt bu şekilde kalıcak gün geçtikçe bizden gelen şikayetlerle düzeltmeler yapılcakmış. Ki şükürler olsun uzun zmandır çogu oyuncunun bekledigi CSW tekrardan açıldı bakalım sabırsızlıkla pazar gününü bekliyoruz...

Senior Member Dark3yes's Avatar
    Class
    Mage
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by TurkBlade View Post
    Forumda moderatörler oyuncu ve yönetim arasında sadece bir köprüdür. Sizler gibi sadece sıradan bir oyuncuyuz. Ve benim gibi bir çok gönüllü arkadaş oyunculara yardım eder. Bizim sözlerimize güvenmiyorsanız sizin kararınız. Fakat yorumlarda yönetici bir arkadaşında sözü bulunmakta ve oda aynısını söylüyor. Kırmızı ile gösterdiğim sözlerin hakarete varacak bir küçümsemedir. Belki oyunda bir yetkim yok fakat forumda var. Forum kurallarını okuyunuz. Bu üslupla eleştirilerine devam eden herkes forumdan uzaklaştırılırsınız. Burası resmi forum, diğer forumlarla sakın karıştırmayın.
    Hocam csw etrafındakı dag tepe neyse buralara zindan hapis konulsa illegalleri onlemek acısından olmaz mı kapıdan kola kolay gıremezler saglam bır prty oldugu surece
    KNIGHT ONLINE

Senior Member SwaneCaptainX's Avatar
    Nickname
    SwaneCaptainX
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    Secret Leader
    Race
    El-Morad
    İyiymiş , CSW'ler falan.
    2 tane GATE var onuda düzeltse arkadaşlar araya sıkıştırsanız iyi olur. (Bi-Frost Gate , Delos Felankor Room Gate) .
    İllegallere karşı savaş mı istiyorsun ? O zaman ; "Cheat Reports"a gideceksin.
    Secret Clan || TITAN FAN PAGE !

Tags for this Thread