Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

haksız ban yeter artık!!!!!!!!!!!!!!

Krekterim maden de elle kazarken ban yedi id wepliya77 server destan nicck TiMeİsBaDSveYouRas hiçbir illegal program kullanmadığım halde

karekterim royal clan bakanıdır senelerin emeğidir eğer açmassanız bırakıyorum bu oyunu okadar tren partiler varken ban atıyorsunuz

karekterim hiç bir illegal olaya karışmamıştır 1 kere bile hapise girmemiştir yeni atanan GM ye sesleniyorum bu şekilde olmaz andreamdaki cz deki fr elrdeki koperler duruken haksız yere ban atıyorsunuz yeter artık oyundan suğutmayın bizi

Senior Member DeaconFrosT's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Race
    El-Morad
    Hesabınızı inceleyeceğim. Umarım her tp edildiğinizde otomatik olarak madene geri dönmemişsinizdir.

Junior Member
    Eğer sert konuştuysam özür dilerim yilarin emeği var o clani yaparken gecemi gündüzüme kattim 1 kaç kuruz kazanmak için maden kaziyoruz

Junior Member
    Karekterimin adini hiç bir forumd illagal bi olayda görünmemiştir hapis yüzü bile görmedim 1 kere direk ban ağir değilmi sizce

Junior Member
    Sayin yetkili lütfen sonuç bildirirmisiniz ?

Junior Member
    Sayın Yetkililer Benim Charımıda Kontrol edermisiniz lütfen Korkutugum basıma geldi . Koxperlerin arasında kaynarım diye korkuyordum . lütfen charımı inceleyin sizde goreceksiniz .

ID : xxredlabelxx3
    Server : Destan
    Nick : 4VisherA

Ticket gönderdim Cevapda Gelmedi

Bilet numaram : #OGX-949-71653
    Last edited by xxredlaxx; 06-09-2014 at 02:31 PM.

Junior Member
    böyle devam etsinler bu oyunu koxperler oynuyor ban yiye yiye bıraktılar oyunu ne giren var ne bakan 2 üç legal var onlar yüzüne oyun mahvoldu kaç slotta legal kasan var girip baksınlar sonra ban atsınlar

Tags for this Thread