bi süredir oyuna girmediğim hesabımla yeniden knight'a basladım . siteye giriş yapmaya gerek duymamıştım . açtım charımı kastım . merchant açmak icin cash gerekiyomuş . cash kodunu satın alıp siteye giriş yapmaya calıstım ama girmedi . bi süre uğraştıktan sonra mail'e gelen bilgilerle giriş yapmayı denedim . oyuna girdiğim id'nin başına eu# getirerek siteye giriş yapabildim . neyse sorun halloldu diye cashi yükledim . sms onayını yaptım ama merchant acılmadı . bir daha denedim . cashi yine kullandı . 2 defa kullandı ve 390 cash kaldı . ama merchant hala acılmıyor . siteye giriş yaptığım hesapla oyundaki hesap arasında bi bağlantı yok . oyunada eu#İD ile girmeyi denedim ama olmadı .
birkaç yerden okudum . şifreyi değiştir demişler . şifreyi değiştirdim . bu sefer siteye değiştirdiğim şifreyle oyuna eski şifreyle giriş yapabiliyorum . birsüre kurcaladıktan sonra onlarda karıştı . şimdi şifremi unuttum diyip e maile link yollattırmaya calısıyorum böyle bi e-mail kayıtlı değildir diyo . kafayı yiyecem . cash yuklediğim hesapla siteye giremediğim icin ticket ta atamıyorum .. YENİ ACCOUNT ACIP , TİCKET ATIP HERŞEYİ ONA AKTARABİLİR MİYİM ACABA .

Reply With Quote