Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
    Junior Member

Oyuna giriş yapabiliyorum ama siteye girmiyor .

bi süredir oyuna girmediğim hesabımla yeniden knight'a basladım . siteye giriş yapmaya gerek duymamıştım . açtım charımı kastım . merchant açmak icin cash gerekiyomuş . cash kodunu satın alıp siteye giriş yapmaya calıstım ama girmedi . bi süre uğraştıktan sonra mail'e gelen bilgilerle giriş yapmayı denedim . oyuna girdiğim id'nin başına eu# getirerek siteye giriş yapabildim . neyse sorun halloldu diye cashi yükledim . sms onayını yaptım ama merchant acılmadı . bir daha denedim . cashi yine kullandı . 2 defa kullandı ve 390 cash kaldı . ama merchant hala acılmıyor . siteye giriş yaptığım hesapla oyundaki hesap arasında bi bağlantı yok . oyunada eu#İD ile girmeyi denedim ama olmadı .

birkaç yerden okudum . şifreyi değiştir demişler . şifreyi değiştirdim . bu sefer siteye değiştirdiğim şifreyle oyuna eski şifreyle giriş yapabiliyorum . birsüre kurcaladıktan sonra onlarda karıştı . şimdi şifremi unuttum diyip e maile link yollattırmaya calısıyorum böyle bi e-mail kayıtlı değildir diyo . kafayı yiyecem . cash yuklediğim hesapla siteye giremediğim icin ticket ta atamıyorum .. YENİ ACCOUNT ACIP , TİCKET ATIP HERŞEYİ ONA AKTARABİLİR MİYİM ACABA .

Junior Member
    lütfen yardım edin .

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Emaili değiştirdiniz mi?
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Junior Member
    hayır . şuan deniyorum bilgilendiricem .

Junior Member
    şuanda hesabımla siteye giriş yapamıyorum . oyunu tekrar denedim ve giriyor . ama siteye hala girmiyor .. şifremi unuttum'u denediğimde

BAŞARISIZ!

E-posta gönderilemedi!

Game Update False

cıkıyor .

Junior Member
    hesaba giremediğim icin ticket atamıyorum . yeni hesap açıp , charımın ve cash'in oraya aktarılmasını talep etmek doğru olur mu ?

Junior Member
    hesabın nttye geçmemiş diyorlar . ticket atmak icin hesabıma girmem gerekiyor ama giremiyorum .

hesabımın id'sini biliyorum . oyuna girdiğim şifreyide biliyorum ama siteye aynı şifreyle giriş yapılmıyor . hesabın kayıtlı olduğu e-mail'ede sahibim . lütfen yardımcı olun

Junior Member
    yardim edin

Senior Member EsTeLLa's Avatar
    Farklı bir hesaptan durumla ilgili bilet atabilirsiniz.Bilet atabilmeniz için hesabınızda en az 1NPOINT olması gerekmektedir.

Junior Member
    bilet gönderdim . portal sorunu olduğunu ve ne zaman çözebileceklerini bilmediklerini sadece beklemem gerektiğini söylediler . BU MUDUR YANİ ?

Tags for this Thread