Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
    Junior Member
    ne demeye getiriyosun aynı senin durumda oldugu gibi felan ? cash kodları felan var diyorum anlamıyomusun?

RİCA EDİYORUM 1 TANE YETKİLİ İLE GÖRÜŞEYİM , hobby3432 GİBİ GENÇLERİN ELİNE DÜŞMEYEYİM..

Junior Member
    RyuunosukeMiyosaki kardeşim bana bi yerden ulaş ben sana bütün herşeyi açıkça söylücem şimdi kullanıcı bilgilerini heryerde açığa vurmamak için herhangi bilgi yazmadım ama hatırladıgım şeyler var lütfen bana bir ulaş

Senior Member BuD4Ne's Avatar
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by BrothersS View Post
    yanlış hatırlamıyorsam sene 2007-2008 civarları ronark serverinde 80level asasım vardı başımdan geçen olayı anlatıyım
    birgün cafede yine toplandık pk atıcaz her zamanki gibi okuldan kaçmıştık bizdeki bu usko aşkı çok farklı neyse uzatmıyım , o gün sabahtan cafeye birisi geliyor tamda benim oturacagım masaya keylogger yüklüyor tabi benim ne zaman haberim oluyor eve gittigimde bi bakıyorum şifrem değişmiş hotmail felan değişilmeye çalışılmış (bu arada itemlerim kilitliydi birşey olmamıştı) ben çok korktum ilk önce kendi evimdeki bilgisayardan kaynaklandıgını sandım cafe hiç aklıma gelmiyor arkadaşımı aradım rica ettim benim karakterin email ini o arkadaşın emaili yaptık şifreyi değiştirdik item kilit şifremizi değiştirdik. günler geçti bu olayı unutamadım oyuna hergün daha az girmeye başladım fakat aradan yıllar geçmişti arkadaşım üniversite kazanıp benim memleketten gitti şimdi ona ulaşamıyorum. elimde karakterin sadece ismi var, arkadaşın email adresinide az çok hatırlıyorum ve birde amatör kamerayla evde çektigim kısa bi video var (yüklükten çıkan n70 telefonumda buldum)

sizden ricam ADMİNLER YETKİLİ KİŞİLER eğer bana yardımcı olursanız karakterimi geri alabilirsem çok memnun olucam çunkü çok emek vermiştim şimdiden teşekürler. lütfen bu konuyla ilgilenin
    have a good day.
    malesef bence de hic sansiniz yok
    zaten su an oyun ortamina gore, hele hele de eski bir serverda 80 lvl bir karakterin pesinde kosup ugrasmanin da hic bir anlami yok
    bosuna kendinizi yormayin derim.

su an eski sw lerda oyun ici itemler zaten almis basini gitmis.. 2007 de chariniz "diyelim ki" saglam bile olsa
    bugun ardream charina bile kesilir.
    lvl diyorsaniz.. zaten 10 gun surmez 80 char kasmak exp pre ile
    "A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer."

Bruce Lee

Member hobby3432's Avatar
    Nickname
    IIIVeniVidiViciIlI
    Class
    Priest
    Clan
    RakastanSua
    Server
    Anatolia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by BuD4Ne View Post
    malesef bence de hic sansiniz yok
    zaten su an oyun ortamina gore, hele hele de eski bir serverda 80 lvl bir karakterin pesinde kosup ugrasmanin da hic bir anlami yok
    bosuna kendinizi yormayin derim.

su an eski sw lerda oyun ici itemler zaten almis basini gitmis.. 2007 de chariniz "diyelim ki" saglam bile olsa
    bugun ardream charina bile kesilir.
    lvl diyorsaniz.. zaten 10 gun surmez 80 char kasmak exp pre ile
    Tamamen katılıyorum... Ayrıca oyun içi karakter satımı da mevcut... Yeni ID alıp yüzükte char alarakta yeni bir karaktere sahip olabilirsiniz...

Junior Member
    kardeşlerim ilk göz ağrımız oldugu için aynen sizinde buyurdugunuz gibi şuan çok değersiz olsa bile bendeki değeri pahabiçilemez çok gurur duyardım o çardan o zamanlar.
    sizleri seviyorum kardeşlerim karakter satın alıp başlanabilir hak verdim. eğer benim olanıda alabilirsem çok güzel olur yanlış hatırlamıyorsam bayağı param vardı üstümde. 9hb iron set sos felan satmıştım ticaretle çok uğraşırdım az az para kazanırdım onuda cafede arkadaşlara verirdim item almaları için yav üstad geri alabilirsem çok memnun olucam çok sevinicem neyse sağolun..

Senior Member BuD4Ne's Avatar
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by BrothersS View Post
    kardeşlerim ilk göz ağrımız oldugu için aynen sizinde buyurdugunuz gibi şuan çok değersiz olsa bile bendeki değeri pahabiçilemez çok gurur duyardım o çardan o zamanlar.
    sizleri seviyorum kardeşlerim karakter satın alıp başlanabilir hak verdim. eğer benim olanıda alabilirsem çok güzel olur yanlış hatırlamıyorsam bayağı param vardı üstümde. 9hb iron set sos felan satmıştım ticaretle çok uğraşırdım az az para kazanırdım onuda cafede arkadaşlara verirdim item almaları için yav üstad geri alabilirsem çok memnun olucam çok sevinicem neyse sağolun..
    bakin biz burada surekli gordugumuz olaylara istinaden konusuyoruz.
    soyle diyeyim.. eger ki ben yinede sansimi deneyeyim diyorsaniz.
    yeni bir hesap acin, cash ini cekin, oradan ticket atip ilgili hesabiniz ile ilgili tum bilgileri verin.
    ikna olursa yonetim acarlar..
    pek sans vermiyorum tecrubeme dayanarak, ancak imkansiz da demiyorum.

secim sizin.
    bol sans
    "A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer."

Bruce Lee

Junior Member
    kardeşim yetkili arkadaşla bi contact kurabilirsem süper olacak inanıyorum açılacak çunku karakter benim kardeşim sadece uzun zaman giremedik o kadar elimde cash kodları felan var ne zaman yüklendikleri yazıyor premiumların ne zaman yüklendikleri yazıyor

Tags for this Thread