Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Junior Member

Smile bana yardımcı olabilirmisiniz?

yanlış hatırlamıyorsam sene 2007-2008 civarları ronark serverinde 80level asasım vardı başımdan geçen olayı anlatıyım
    birgün cafede yine toplandık pk atıcaz her zamanki gibi okuldan kaçmıştık bizdeki bu usko aşkı çok farklı neyse uzatmıyım , o gün sabahtan cafeye birisi geliyor tamda benim oturacagım masaya keylogger yüklüyor tabi benim ne zaman haberim oluyor eve gittigimde bi bakıyorum şifrem değişmiş hotmail felan değişilmeye çalışılmış (bu arada itemlerim kilitliydi birşey olmamıştı) ben çok korktum ilk önce kendi evimdeki bilgisayardan kaynaklandıgını sandım cafe hiç aklıma gelmiyor arkadaşımı aradım rica ettim benim karakterin email ini o arkadaşın emaili yaptık şifreyi değiştirdik item kilit şifremizi değiştirdik. günler geçti bu olayı unutamadım oyuna hergün daha az girmeye başladım fakat aradan yıllar geçmişti arkadaşım üniversite kazanıp benim memleketten gitti şimdi ona ulaşamıyorum. elimde karakterin sadece ismi var, arkadaşın email adresinide az çok hatırlıyorum ve birde amatör kamerayla evde çektigim kısa bi video var (yüklükten çıkan n70 telefonumda buldum)

sizden ricam ADMİNLER YETKİLİ KİŞİLER eğer bana yardımcı olursanız karakterimi geri alabilirsem çok memnun olucam çunkü çok emek vermiştim şimdiden teşekürler. lütfen bu konuyla ilgilenin
    have a good day.

Member hobby3432's Avatar
    Nickname
    IIIVeniVidiViciIlI
    Class
    Priest
    Clan
    RakastanSua
    Server
    Anatolia
    Race
    El-Morad
    bence sen o karakterin üstüne bir bardak su içmelisin... Karakterinin hiçbir bilgisi elinde yokken. Mail + şifre + gizli sorular + kilit şifresi + esn kodlar vb. bunlar yokken o karakterin sana ait olduğunu kanıtlayacak hiçbir neden yoktur... Bence o arkadaşına ulaş sen. Karakteri ondan almaya çalış sonra mail felan değiştir... Yoksa burda kimse yardımcı olamaz...

Senior Member SerJiyan's Avatar
    Nickname
    BeRaN
    Class
    Warrior
    Clan
    Tek ßa$ina
    Server
    Resurrection
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by hobby3432 View Post
    bence sen o karakterin üstüne bir bardak su içmelisin... Karakterinin hiçbir bilgisi elinde yokken. Mail + şifre + gizli sorular + kilit şifresi + esn kodlar vb. bunlar yokken o karakterin sana ait olduğunu kanıtlayacak hiçbir neden yoktur... Bence o arkadaşına ulaş sen. Karakteri ondan almaya çalış sonra mail felan değiştir... Yoksa burda kimse yardımcı olamaz...
    Evet Sevgili Brothers' Bu mesajin Üstüne bisi Ekleyemeyiz
    Any Otp. Kullanin Arkadaslar.

Junior Member
    karaktere yükledigim epinler felan herşey elimde hangi tarihte hangi premiumu yükledigim arkadaşın mail adresi karakterin ismi gizli soruyu görünce cevabıda gelicek emin olun zaten 2 tane üyeligim vardı ikisinide aynı yapmıştım arkadaşlar konuyu güncel tutabilirseniz bana bi yardımcı olsalar ya aslında durum o kadarda vahim değil sadece 1 tane yetkilinin benimle ilgilenmesi lazım karakter benim bütün soruların cevabı yine elbet bendedir.

Nickname
    IIIVeniVidiViciIlI
    Class
    Priest
    Clan
    RakastanSua
    Server
    Anatolia
    Race
    El-Morad
    Eğer bilgilerin tamamı elindeyse ticket at. Sana doldurman için bir form gönderecekler ve eksiksiz tamamlaman gerekiyor... O formu doldurduktan sonra sana yeni e-mail adresine yönlendirme yapacaklardır... Dediğim gibi tüm bilgilerin tam olması gerekli...

Junior Member
    kardesim ticket atıcam eski usül artık kalmamış 400cash felan yükleyeceksin diye zorlama yapıyorlar bu sistemle çalışan yerleri zaten sevmiyorum zamanından 3200 3200 yüzlerce cash çektik şimdi 1 seferde onlar fedakarlık yapsınlar ve bedeli bile olmayan formu yollasınlar benim mesajım burda duracak durumumu anlattım
    -karakterin ismi
    -msn adresi
    -hangi tarihte kaç cash yükledigim ( kodu ile beraber )
    -karakterin id si
    -eskiden kayıtlı oldugu mail adresi
    daha ne sorabilirler kendimi ona göre hazırlıyım

Nickname
    IIIVeniVidiViciIlI
    Class
    Priest
    Clan
    RakastanSua
    Server
    Anatolia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by BrothersS View Post
    kardesim ticket atıcam eski usül artık kalmamış 400cash felan yükleyeceksin diye zorlama yapıyorlar bu sistemle çalışan yerleri zaten sevmiyorum zamanından 3200 3200 yüzlerce cash çektik şimdi 1 seferde onlar fedakarlık yapsınlar ve bedeli bile olmayan formu yollasınlar benim mesajım burda duracak durumumu anlattım
    -karakterin ismi
    -msn adresi
    -hangi tarihte kaç cash yükledigim ( kodu ile beraber )
    -karakterin id si
    -eskiden kayıtlı oldugu mail adresi
    daha ne sorabilirler kendimi ona göre hazırlıyım
    karakterin kayıt yılı
    son giriş tarihi
    yan charlar
    başka serverlerda karakter var mı
    gibi sorularda sorabilirler

Junior Member
    hmm çok teferruat istiyolar yani ama ben genel bilgileri hatırlıyorum o kadar içerik hatırlamıyorumki logosta felan pazar çarım vardı yine aynı şekilde cyhper serverinde warrior wardı pazar çarı ya sadece 1 tane yetkili ilgilense varya çözülecek bir konu aslında

Nickname
    IIIVeniVidiViciIlI
    Class
    Priest
    Clan
    RakastanSua
    Server
    Anatolia
    Race
    El-Morad
    işte dediğim gibi karakterin senin olduğuna inanmaları gerekiyor. Bunu kanıtlaman gerekiyor. Kayıt bilgilerini sadece karakterin sahibi bilir.. E-mail giriş Id vb. bilgileri ise başkası da bilebilir... Aynı senin durumda olduğu gibi...

Senior Member RyuunosukeMiyosaki's Avatar
    Nickname
    RyuunosukeMiyosaki
    Class
    Mage
    Clan
    illuminati
    Server
    Europa
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

Forumdaki arkadaşların dediği gibi ne yazık ki bu bilgiler olmadan size yardımcı olunamaz. Bu bilgiler kimlik bilgileriniz olarak varsayıldığı için eğer hatırlamıyorsanız hesabınız hakkında işlem yapılamamaktadır.

Tags for this Thread