Results 1 to 8 of 8

Threaded View

Junior Member
    Bilgisayarım güvenliği ile ilgili hiçbir sorunum yok. Bu oyunu 8 yıldır oynuyorum ve aynı bilgisayarımla hayatımda ilk defa cash ve gb alışverişi yaptım. Kendimi veya aldığım siteyi suçlamıyorum. NTTGAME'den başka suçlu yok. Ve suçunu bastırmak için ICS denen sistemi ücretsiz yaptılar. Yaptılar peki kaç kişi kullanmayı biliyor ? Veya kaç kişi kullanıyor ? Diyelim kullanıyor. Bilgisayarında kullanan bir oyuncu bilgisiyarı güvenli değil ise yine soyulacak. Diyeceksinizki telefon ile bu sistemi kullanması daha sağlıklı olur. Peki kaç kişi ANDROİD veya İOS işletim sistemli telefon kullanıyor. Ben şahsen İOS kullanıcısıyım fakat İOS için sistem hala kullanılamıyor. Ben bunlara açıklamalar istiyorum. ''ICS sistemini kullansaydınız bu olmazdı.'' diyerek cevabın yarıda kesilmesini istemiyorum. Oyundaki açıkları kapatsalar, koxp ve benzeri warez uygulamaları durdursalar. Ne ICS sistemine gerek kalır nede ürün satan siteler. Ben zararımın karşılanmasını istemiyorum. Bunu defalarca söylüyorum EĞLENCEMİN ÇALINMASINI istemiyorum. Ticketlarıma cevap verilmiyor. Gerekli kanıt ve belgelerimide detaylı ayrıntılarıyla gönderdim. Ve tekrar söylüyorum gerekli işlemler, detaylı açıklamalar yapılmadığı takdirde gerekli mercihlere NTTGAME'in adına başvuracağım...

Saygılarımla, iyi forumlar....
    Last edited by sfkymn60; 05-11-2014 at 02:19 PM.

Tags for this Thread