Bazı insanların, diğer insanların haklarını hiçe saydıkları bir konu olduğu için buraya konu açma gereği duydum öncelikle. Gereksiz olduğunu düşünüyorsanız kusura bakmayın. Ancak bana gına getiren bir konu var ortada ve burada tartışıp, eğer gerçekten de bir sorunsa bir çözüme kavuşturulmasını istiyorum açıkçası.
Durum (veya kendimce sorun) şu : Pazar alanının ortasında giant bulcan, mastadon vb.a dönüşüp etrafındaki yaklaşık 10 insanı zor durumda bırakan uyanıklar. Özellikle yoğun olan bölgelerde (anvil önü veya inn gibi) bu uyanıklığı (!) yapan insanlar yüzünden günd 4-5 defa pazar bozar oldum.
Dediğim gibi bu bir sorun, ve bence çözümü basit : Moradon kale içinde ts kullanımının engellenmesi, ki zaten ts'ye gerek olmayan bir konumdan bahsediyorum. Bilmiyorum herkes ne düşünür ancak benim fikrim bu yönde arkadaşlar. Tekrar diyorum o kadar sıkıldım ki bu durumdan anvil önünde, hatta birçok kişi varız aynı sıkıntıyı yaşayan aynı noktada pazar kuran; buraya konu açma gereği duydum belki bir çözüme kavuşuruz.

Reply With Quote