Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19
    Junior Member

Exclamation OTP ICS ile soyulmak.(Ücretsiz alıcaklar dikkat etsin)

Ben 10 yıllık Knightonline oyuncusuyum. Oyundaki soyulma olaylarından dolayı uzun süre oyunu bırakmıştım.Fakat ICS güvenlik sistemi adlı yeni çıkmış olduğunuz sistemden dolayı oyuna başlamaya karar verdim.Dc Premium aldım. Yaklaşık 15 gün item kastım ve akabinde itemlerimin güvenliği açısından ICS güvenlik sistemini 13/03/2014 günü saat 16:30 gibi araştırarak kurma işlemlerine başladım.
    Bu işlemleri orjinal sitelerden olan "portal.nttgame.com" ve " otp.nttgame.com" adlı sitelerden yaptım.
    Bu sitelerden otp.nttgame.com'da paylaşmış olduğunuz video üzerinden yönergeleri gerçekleştirdim.
    Bu işlemler nedeni ile hesabımdan 30 günlüğü 80 cash olan ICS güvenlik sistemi ücreti kesildi.
    Bu sistem düzenli bir şekilde çalıştı bende deneyerek tescilledim.
    Daha sonra saat 18:32 civarında charı pazara bırakıp bilgisayarıda açık bir şekilde bıraktıkdan sonra evimden çıktım.
    Saat 20:45 civarlarında eve geldiğimde charımın Maradonda bıraktığım yerde olmayıp Maradon Folk Village Innhostesi önünde olduğunu gördüm.Inventorye baktığımda charım üzerinde bulunan itemlerin olmadığını gördüm
    Böylece charımn soyulduğunu anladım.Bu işlemler sırasında charım oyundan hiç bir şekilde cıkmamış.
    Yani bir şekilde bana ait olan bilgisayar ele geçirilerek kontrol edilerek charım soyulmuş.
    Ben bu "JrQuickLy" adlı karakteri yaklaşık 15 gündür oynamaktayım herhangi bir charıma girme işlemleri olmamıştır hatta bu charımn şifresini benden başka kimse bilmemektedir.Fakat bugün bu ICS sistemini yükledikten 30dk sonra bunlar başıma gelmiştir.
    Bu nedenle itemlerimin bana verilmesini istiyorum.
    Bu işlemi yapan şahış yada şahısların tespit edilerek gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum.
    Oyunda olunduğundan dolayı bu soyulma işlemlerinin yapılma saatleri bende ksc. resmi olarak mevcuttur.
    Ayrıca internete girdiğim sitelerin Chorme olarak kayıtlarıda mevcuttur.
    Ben işlemler sıradında yanlış bir siteye girdiğimi düşünmüyorum.
    Diyelim ki girdim Nasıl oluyorda bu fake site benim hesabımdan cash kesebiliyor.
    Yada bu sitesinin dağıttığı trojenli program benim charıma girmemi sağlıyor.

Ticket attım adam akıllı bir cevap verilmiyor. Ve suan ticket atamıyorum sürekli Mysql hatası alıyorum.

Şimdi ICS sistemi ücretsiz acaba kaç char böyle soyulacak.

Normalde bende hack yiyen biriyim ama sizin kisi suc sizde pc giriş yapılıp itemleriniz bu konuda oyun yetkilileri herhangibi bir önlem alamaz. Siz Ics kurmadan adamlar pc ele gecirmiş anlattılarınızdan bunu anladım acıkcası.

Junior Member
    Benim bilgisayarımda Orijinal Eset Virüs programı var zaten pazar yapıyorum herhangi bir illegal uygulama da kullanmıyorum. Soyulacak olsa ıcs kurmadan önce defalarca soyulabilirdi. ICS sistemini kurmamın hemen ardından 30 dk sonra soyulmam bir tesadüf olamaz. Oyun isterse istediği önlemi alır.

Kimse bilgisayara biri oturup soymus olabileceğini söylemesin evime benden baska biri girmedi.

Senior Member
    Merhaba,

Doğru yerden indirdiğinizi söylüyorsunuz pekala hani anlarım karakteriniz dc olur sonra hack yer oyundan cıkmadan böyle birşey nasıl olur, 15 gün item kastıgınızı söylüyorsunuz hemen hemen herkez ICS Kullanıyor artık ilk defa sizden böyle birşey duydum ful itemli karakter dururken sizin karakterinizemi oyun göz dikcek hikaye biraz abartı gibi geldi kendi düşüncem.

Banned
    Infractions
    0/1 (30)
    aynısı bnm basıma geldı ics hepten basa bela güvenlik felan deil adamlar bana mesaja kadar atılar hikaye bende soyuldum savcılıkla bugun yarın incelemeye alırlar adamları oyunun yöneticilerinde iş yok boş beleş adamları almıslar yabancılardayken oyun sürekli paket gelir ve geliştirilirdi şimdikile armut gibi bakıyolar clanımı ve dh olarak arakdaslarımı oyundan çekiyorum suan 5 kişiyi bıraktırdım ve biz paralı oyuncularız parayı basar oynarız kaybeden knight böle ilgilenmesinler 2 yıl sonra hepsi aç kalacaklar knightyi batırdıkları için işede almıcaklar bunları

Senior Member
    Nickname
    TAYLAN_1
    Class
    Rogue
    Race
    Karus
    Geçmiş olsun.Bilişim suçlarına gitmelisin.

Çok ilginç gerçekten de. İlk defa böyle bir şey duydum. Anlattıkların gerçek ise soyguncu tam anlamıyla şov yapmış.
    Legal oyuncunun kalmadığı serverde en iyi itemin fiyatını sundries belirler.

TAYLAN_1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Junior Member
    Quote Originally Posted by CMAS View Post
    Merhaba,

Doğru yerden indirdiğinizi söylüyorsunuz pekala hani anlarım karakteriniz dc olur sonra hack yer oyundan cıkmadan böyle birşey nasıl olur, 15 gün item kastıgınızı söylüyorsunuz hemen hemen herkez ICS Kullanıyor artık ilk defa sizden böyle birşey duydum ful itemli karakter dururken sizin karakterinizemi oyun göz dikcek hikaye biraz abartı gibi geldi kendi düşüncem.
    Ben aynı yazıyı ticket attım eğer charımın haksız yere rollback yapılmasını istiyorsam zaten bu acığa cıkar ve hesap blocklanır.
    Ben pazardayken bir çok çok ucuza itemlerin buya atıldığını ardından charların dc olduğunu gördüm aynısı benim charımada yapıldı.
    benim itemlerim üzerime kitli değildi sebebini bu olarak görüyorum. Hikaye anlatmak için buraya konu açmadım. Kimseyi karalama amacım yok.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Luckyye View Post
    Ben aynı yazıyı ticket attım eğer charımın haksız yere rollback yapılmasını istiyorsam zaten bu acığa cıkar ve hesap blocklanır.
    Ben pazardayken bir çok çok ucuza itemlerin buya atıldığını ardından charların dc olduğunu gördüm aynısı benim charımada yapıldı.
    benim itemlerim üzerime kitli değildi sebebini bu olarak görüyorum. Hikaye anlatmak için buraya konu açmadım. Kimseyi karalama amacım yok.
    Geçmiş olsun ticketin cevabını beklemelisiniz (Ücretsiz alıcaklar dikkat etsin) Karalamak gibi geldi bana

Oyun müşterilerini madur etmek istemez, Otp'de Sıkıntı var mı bilmem oyunla alakası yoktur.

Junior Member
    Quote Originally Posted by TAYLAN_1 View Post
    Geçmiş olsun.Bilişim suçlarına gitmelisin.

Çok ilginç gerçekten de. İlk defa böyle bir şey duydum. Anlattıkların gerçek ise soyguncu tam anlamıyla şov yapmış.
    Teamwier tarzı bir trojenle bilgisayarı yönetilmiş anladığım kadarıyla. Bunun ICS ile olan bağı beni daha da sinirlendiriyor. Tam herşeyi güvene aldım diyorsunuz yatırım yapıyorsunuz. Birisi bütün itemlerinizi alıyor. Bilişim suçlarına gitmeyi düşündüm. Ancak ben aylar sonra belki yıllar sonra geri alacağım itemleri parasını istemiyorum. Ben hakkım olanı istiyorum. Bunun benim hatam olduğunu kabul etmiyorum. Geçen premiumun dakikasına kadar herşeyin sorumlusu saçma sistem.

Facebook youtube tarzı siteler site taklitleriyle soymak isteyenleri engellemek için benzer tüm domainleri satın alıyor.
    Bunu kendi güvenlik zaafları sayıyıor .
    http://portal.nttgarne.com/ diye bir site war taklit. burda açtığınız üyelikler knightde de çalışıyor bu nasıl iştir

Banned
    Infractions
    0/1 (30)
    Quote Originally Posted by taylan_1 View Post
    geçmiş olsun.bilişim suçlarına gitmelisin.

çok ilginç gerçekten de. Ilk defa böyle bir şey duydum. Anlattıkların gerçek ise soyguncu tam anlamıyla şov yapmış.
    gelen mesajlarda nttgame adina görsen kayitli halen telefonumda abi alt yapilari zayif yönetimin olan dürüst oyuncusuna oluyo bundan çok deil 5 ay sonra böyle giderse herkez oyunu bitirmek için yüklenicektir servera hiç legal oyuncu bulamicaklar o zaman simdi 3 kurus geliyosa o zaman o 3 kurusta gelmicek ellerine parayi veren bizleriz oyuna legal oyuncu kalmayinca görecem onlari

Tags for this Thread