uzun bı aradan sonra tekrar oyuna gerıs donuyım dedım galıba bıraz degısmıs bu hatayı alıyorum bı yrd ıyı olurdu
uzun bı aradan sonra tekrar oyuna gerıs donuyım dedım galıba bıraz degısmıs bu hatayı alıyorum bı yrd ıyı olurdu
a problem occurred in the hackshield program error code 204 dıye bı hata gelıo arkadas yrd pls
Antivirüs programını devredışı bırakıp oyunu yeniden kurunuz.
Klasor icindeki hackshield'i sil ve yeniden launcher calistir. Sorun duzelmezse oyunu resmi sitesinden indirip yeniden kurmalisin.
Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.
herseyı yaptım hsshılde sıldım yenıden yukledım knıghtı xzateen s kendı sıstesınden ındırmıstım sılıp bıda kurdum antıvurus calısmıo suan ama yıne aynı hata
oyunu silip tekrar yükler isen sorunnun çözülecektir
onuda yaptım ama yıne aynı hata
Bilgisayar guncellemelerinin kapali oldugundan ve anti-virus ve Firewall'nin kesinlikle kapali oldugundan emin ol sorun duzelir.
Stupendous
bırısı yardım etsın duzelmıyor :S