SELAM
CHARIM BAN YEDİ 1 SAAT ÖNCE
LÜTFEN YARDIM EDIN BEN NORMALDE CHARIMI GENİE İLE KASTIM RESIMLER ILE GÖSTERECEKTİM AMA NASIL KOYULUR BILMIYORUM..
GENİE NIN SÜRESİ MİTMİŞ OLDUGU İCİN BRAHMANDA EXP E BIRAKMISTIM. GENİE ALMAK ICIN BANKAMATİGE PARA YATIRMAYA GITTIM GERI GELDIGIMDE PARTY BANA KALMIS PARTYE ADAMLAR GIRMIS CHARIM DC YEMİŞTİ. GIRIS YAPMAYA CALISTIM BLOKE EDILMISTIR DIYOR.LÜTFEN YARDIM EDIN.
MEVCUT İTEMLER
+7 İRON İMPACK
+8 PAPER SET
DUAL OLD ROC
OLD OPAL EARING
OLD PLATINYUM EARIN
BELT OF STR
OLD STR NEC.
CHARDA 1 GB YE YAKIN PARA
VE CHARDA 20 K YAKIN NP WARDIR.
LÜTFEN YARDIM EDIN BILGILERINIZ DAHILINDE YATIRDIGIM PARAYI GERI ALACAM YADA OYUNA DEVAM EDICEM.
BİLGİLERİNİZİ ARZ EDERİM..
Dostum eywallah bizi bilen biliyor... Ben hayatta tren yapmadım o kardınalde kasanlar bellı ben kardınalde kasmadım hıc. kardınalde kasanlar orc ırkıdır o da 100 k lık ıtem gelıyor dıye.. humanlarda bugda.. benım ALLAH'a sukur iteme ihtiyacım exp e ıhtıyacım yok benim exp kasmaya ıhtıyacım olsa ıdı exp premınyum alırdım bronz pre almazdım yalandan iftira atma warsa elınde kanıt koy ortaya..
len vidoları nereye koyacan legal oyuncu BDW lerde onalrca videon alındı onlarca ss alındı trernlerin peşinde dolandın hala legalim diyorsun Buna kimi inandırcan sazan