Hile kullanan oyuncuların hepsi Gaia da mı? yoksa her serverda varmı hile kullanan
Arkadaşlar ben yakşalık 6 7 yıldır Knight Online Oynamıyordum,yeniden başladım oyuna 2 ay olcak nerdeyse.
Gaia Serverında oynuyorum ve bu koxper dediniz illegal program kullanan oyuncularının artışından çok şikayetçiyim.
En tuhaf olanı ise; bizim zamanımızda da vardı koxperler banlanıyorlardı ve parti veya clan da bulunamıyorlardı ama
Şimdi durum tam tersi olmuş.eyer kaus mu neyse oto programın yoksa partiye almiyorlar adamlar,zaten eslant da ki bütün
slotlar full koxper.Game Master banlıyor tamam ama bu adamlar 80 level olana kadar gmler napıyor? izin mi veriyor kasmasına?
exp premium birlikte bile 80 olmak zor iken bu adamlar bi de exp premium çekip öyle hile açıyor ve bi saçmalık daha duydum oyun içinden;
eyer premiumun varsa Game Master Banlamıyormuş.böyle bir saçmalık varmı gerçekten? hile ile 80 level olmuş adamlar CZ de PK yapıyor.
Kimisi hile ile kastı çarı satıyor (alıcılar için büyük bi dert) kimisi para kasıyor.
Bu arada elimde bayaa bi KSC var hile kullanan oyuncuların.Bunları paylaşsam birşey farkedermi bilmiyorum fakat elimde tutuyorum.
Hocam sen bu konu acarken oyunla alakan olmadıgını cok acık belli etmissin bugun sabahtan aksama kadar gamemaster oyunda ban yaptı.Oyunla ilgileniliyor tabiki tamamen bitirmek mumkun olmaz olmayacakta sen 7 senenlik oyuncu isen bunu gayet iyi biliyor olman lazım ama ben senin cumlerinden 7 senelik oyuncu olmadıgını anladım.