Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 81 to 90 of 123
    Server : EUROPA
    CHAR İD: sanane50
    nick: ElenooR

yardımlarınızı bekliyorum ticket attım ama uzun sürecek gibi...

Junior Member
    arkadslar oyuna grerken arakterde dc verıyor napmam gerekıyo 4carımdada aynı

Junior Member
    karaktere gelınce dc yıyorum neden olbılırrr

Junior Member

hem charım hemde yeni üyelikte pazar kuramıyorum

merhabalar öncelikle benim uskodaki charım gitti ve üyeligime hiç giremiyorum şifre ve veya kulanıcı adı hatalı diyor napmam gerekiyor acaba id:winston381 di id bi yardımcı olursanız sevinirim bide şimdi bi üyeligi kulanıyorum ve pazar kuramıyorum bu konu hakkında yardım istiyorum_?

BİR süredir girmedigim hesabım da aynı sorun ıd var mail dogru ama sifre yollamıyor failed yada guncelleme yanlis diyor..Oyuna denediğimde böyle bir hesap yok diyor..abimin hesabindan bilet attim Bir ay oldu cevap yok.Yeni bilet atma yerindede benim sorunum için bolum yok..zaten buradan hesabıma giremediğim için hesabımdan bilet atma imkanımda yok lütfen ilgilenirseniz çok mutlu olurum..çok yuksek level degil ama ilk actigim kendim kastıgim icin Benim icin onemli ..Birde ustunde yengemin magesinin itemleri vardı pazara ben koycaktım parasıyla başka item alcaktı kosp yuzunden ailece oyuna ara vermiştik .ntt game geciş yaptım hatırlıyorum ama ..lutfen ilgilenirseniz sevinirim..artik bilette atamıyorum hesabima giremediğim için ..kayıtlı sifremi kabul etmiyor sifrede yollamıyor o yuzden girip bilet atamıyorum..eğer ilgilenirseniz ID:nese1960 server olmpıya (dirilis) USKO saygılar..iyi günler dilerim..
    Last edited by safakkalayci; 03-02-2014 at 07:02 AM.

Senior Member taras7860's Avatar
    Quote Originally Posted by safakkalayci View Post
    BİR süredir girmedigim hesabım da aynı sorun ıd var mail dogru ama sifre yollamıyor failed yada guncelleme yanlis diyor..Oyuna denediğimde böyle bir hesap yok diyor..abimin hesabindan bilet attim Bir ay oldu cevap yok.Yeni bilet atma yerindede benim sorunum için bolum yok..zaten buradan hesabıma giremediğim için hesabımdan bilet atma imkanımda yok lütfen ilgilenirseniz çok mutlu olurum..çok yuksek level degil ama ilk actigim kendim kastıgim icin Benim icin onemli ..Birde ustunde yengemin magesinin itemleri vardı pazara ben koycaktım parasıyla başka item alcaktı kosp yuzunden ailece oyuna ara vermiştik .ntt game geciş yaptım hatırlıyorum ama ..lutfen ilgilenirseniz sevinirim..artik bilette atamıyorum hesabima giremediğim için ..kayıtlı sifremi kabul etmiyor sifrede yollamıyor o yuzden girip bilet atamıyorum..eğer ilgilenirseniz ID:nese1960 server olmpıya (dirilis) USKO saygılar..iyi günler dilerim..

sayın yetkililer ilgilenin şu kızkardeşimin hesabıyla beynimi yedii) iyiki eşiminkinde sorun yok yoksa yanmıştım))))))))))

Member
    Class
    Rogue
    Server
    Europa
    Race
    El-Morad
    Server: Europa
    job: ALYKONE emin değilim nickden 74 level priestti
    ıd:knightofdead2
    bu ıd de usko dada euko dada hesabım vardı ve birlesme sonrası eukodaki europa serverindeki carım silinmis uskodakiler duruyordu . eukodaki carlarımında eklenmesini istiyorum carın ıd sini hatırlamıyorum icinde bayagı speed up potion vardı geregini yapın
    karekterimin eklenmesini istiyorum speed up potionlarıyla birlikte
    Last edited by asfaqq1; 05-15-2014 at 12:42 PM.

Member
    Class
    Rogue
    Server
    Europa
    Race
    El-Morad
    konuyla ilgilenilmiyormu artık ya?

Member
    Class
    Rogue
    Server
    Europa
    Race
    El-Morad
    Server: Europa
    job: ALYKONE emin değilim nickden 74 level priestti
    ıd:knightofdead2
    bu ıd de usko dada euko dada hesabım vardı ve birlesme sonrası eukodaki europa serverindeki carım silinmis uskodakiler duruyordu . eukodaki carlarımında eklenmesini istiyorum carın ıd sini hatırlamıyorum icinde bayagı speed up potion vardı geregini yapın
    karekterimin eklenmesini istiyorum speed up potionlarıyla birlikte bu isin pesini bırakmammm

Senior Member taras7860's Avatar
    valla su için dediler üstüne...nasıl silinir bir hesap çözemedim..üstelikte hala kayıtlı görünüyor oyuna..aynı ıd ile hesap açamıyoruz..maili kullanamıyoruz..ama el cevap silinmiş geriye almamız mümkün değil...