Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
    Senior Member cakir17's Avatar
    Nickname
    TurK
    Class
    Warrior
    Clan
    Trukiye
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by SeRiaLKiLLa View Post
    Kamyon yüküyle para kazanıyorlar bıkacaklarsa bir açıklama yaparlar bu olaylar düzeltilemiyor diye. Fakat yapmazlar niye paranın tadı güzel geliyor. Online oyun pazarında en kötü yapımcı firma knight online a aittir diye düşünüyorum . 1 problemi çözmek yıllar alıyorsa bitmiştir bu oyun .
    Aslında kastettıgım su ıdı...

Bızım sunucumuzda bu tarz sorunlar olmuyor ama sızın sunucunuzda bu sorunlar bıtmıyor seklınde bır durum olabılır bence...
    Daha temiz oyun için oyun yöneticilerini,clan liderlerini ve tüm oyuncuları daha duyarlı olmaya ve cheat report bölümüne davet ediyorum

Ronaklandın,UTC nin +70 yapılmasının tren partylerin etkisini azaltacagını dusunmekteyız

Artan TBL konusunda ciddi adımlar atılmasını talep ediyoruz

Siz hale neyi tartışıyosunuz Kıcı kırık bi oyun kafa yormaya değmez. Adamlar işlesede para yatırıyo millet işlemesede niye kafa yorsunlar para kazanamadılarmı. Hapise atıyolar bi yerden bahanede bulurlar sende şu var ondan atıldın diye

Nickname
    TurK
    Class
    Warrior
    Clan
    Trukiye
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad
    Çok net yakalayamasamda bir TBL videosudur...

Last edited by cakir17; 03-01-2014 at 08:48 PM.
    Daha temiz oyun için oyun yöneticilerini,clan liderlerini ve tüm oyuncuları daha duyarlı olmaya ve cheat report bölümüne davet ediyorum

Ronaklandın,UTC nin +70 yapılmasının tren partylerin etkisini azaltacagını dusunmekteyız

Banned
    Class
    Warrior
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    İllegaliteye bulaşan playerler çok olsada GM arkadaşlar elllerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.

Nickname
    TurK
    Class
    Warrior
    Clan
    Trukiye
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by RHYMAGED0N View Post
    İllegaliteye bulaşan playerler çok olsada GM arkadaşlar elllerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.

TBL konusuna su anda pek giremedıklerını pek fırsatları olmadıgını ve TBL kanıtlamanın zor oldugunu dusunuyorum

Tags for this Thread