Results 1 to 3 of 3
    Junior Member
    Nickname
    JexaWizz
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad

Exclamation DOLANDIRICI '' MeRiVa28'' Banlanmasını istiyorum lütfen !

Merhabalar , destan serverinde human ardream oyuncusuyum pazar yapmaktayken buyları geziyordum ve 10gb40m den pazar kurmuş şekilde gözüken bu şahıs itemimi teslim ettikten sonra üzerime 1m40k geldi yani anlıyacağınız birşekilde hile yapıyorlar yani tamı tamına pazara 3 kere girip çıktım ve item 10 gb 40m olarak gözüküyordu lütfen gereğinin yapılmasını arz ediyorum lütfen oyun içerisinde itimaat etmeyin arkadaşlar ticket şeklinde kendisini bildirdim yetkililer azıcık duyarlıysa playerlere loglardan kime trade atıp o itemi verdiğinide bulur kendisi afk taklidi yapıp bankaya gitmiştir aynı zamanda 83 Lv bir priest yanına gelmiştir onun nickinide bildiriyorum SS ile hemen %100 bu kişiyle ilişkisi var kendi charıda olabilir bu kişiliksizler itemleri çalmaktadır. Herkes dikkat etsin arkadaşlar ve lütfen gereği yapılsın tek istediğim itemim ..

1. RESİM : http://i.hizliresim.com/K6EvyN.png
    2. RESİM : http://i.hizliresim.com/wLXRW0.png

Junior Member
    Nickname
    JexaWizz
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Adam oyun içerisinde insanları dolandırmaya devam ediyor kendisinin ORC bir karakteri var priest SS de verdiğim nick kendi yan orjinal karakteridir. Lütfen arkadaşlar yardım edin ORClarda kral vs tanıyan varsa bunu iletsin NOTİCE Geçmesi için rica ediyorum.

Senior Member odysseus21's Avatar
    Class
    Warrior
    Server
    Destan
    Race
    El-Morad
    çok beklersin kardeşim seni dolandırmıslar buy pazarlarda itemi atmadan once tekrar kontrol et oyle at.birde adam eğer buycu ise ve pahalıdan alıyorsa direk suphelen.
    BENİ ÖLDÜRMEYEN ŞEY BENİ GÜÇLENDİRİR.

Tags for this Thread