Selam
charim kisa süre önce ban yemiştir benbim bilgim disinda
lütfen yardimci olun iş dolayisi ile bir kac gundur charima girmiyorum
arkadasa emanet etmistim o da kxp acmis kxplu partyde olmus lütfen yardimci olunuz.
Charim hic hapse bile düsmemiştir. Bare hapise koyun ceza verilmesi gerekiyor ise.
Lütfen yardimci olunuz. Emeklerimin bosa gitmemesi icin yardimci olunuz lütfen.
Bilgilerinizi arz ederim..
Gecmıs olsun dostum. ben bu charı bılıyorum kullanıcısınıda biliyorum kxp kullanmaz ve kxp a da her zaman karsıdır.
yakın zamanda yardımcı olacaklarına eminim dostum en olmadı hapse koyarlar sende kimseye sifreni vermezsin artık dostum.
gecmis olsun tekrardan..
dostum seni biz biliyoruz senın kxp kullanmayacagını ama olmus bir aksılık bundan sonra akıllanırsın da kımseye charının sıfresını kıımseye sifreni vermezsın gecmis olsun tekrardan en olmadı hapse koyarlar charını dostum. emeklerını çöpe atmazlar.
Last edited by sewdugum0855; 02-24-2014 at 09:57 AM.
Saolasın dostum ınsallah düzelir bizi bilen bilir ama benım yanlısım olsa amenna ama yok. insallah yardımcı olurlar en olmadı hapise koysunlar bende cıkarayım.
bir daha kımseye charımın bilgilerini vermem zaten tövbe.
Merhaba, hesap paylaşımı yasaktır, sebeplerinden biri de bu şekilde yaşanan olaylar zaten. İllegal partide olduğunuz için ban yediğinizi kendiniz söylemişsiniz. Ne yazık ki yeni bir başlangıç yapmanız gerekiyor..