Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast
Results 141 to 150 of 161
    bu hesabımla zeroda oynuyorum daha önce sms doğrulaması yaptım ama şu an bakınca yapılmamış yazıyor yaptıpım numara sistemden silinmiş

genel bakış bölümünde ics aktif görünmüyor ordan aktif etmeye kalktığımda otp istiyor otp yi girdiyimde tepki vermiyor

sayfayı yeniledim aktif oldu ama oyun hizmetlerinde halen aktif deyil
    Last edited by has_58ACvVK6; Yesterday at 04:42 PM.

Senior Member
    Hesabımda bakiye var, numarayı ve kodu doğru girdiğime de eminim, birkaç kez denedim ama 5564'e sms gönderilmiyor, operatör turkcell, sorun ne olabilir?

Junior Member
    Quote Originally Posted by del_fM7sVKHg View Post
    bu hesabımla zeroda oynuyorum daha önce sms doğrulaması yaptım ama şu an bakınca yapılmamış yazıyor yaptıpım numara sistemden silinmiş
    Selam, “yapılmamış” uyarısını hangi bölümde gördüğünüz önemli. Genel Bakış kısmındaki Cep Telefonu alanı boşsa bu, eski pazar / takas SMS onayınızın silindiği anlamına gelmiyor. Yeni telefon doğrulaması ayrı bir işlem olduğu için o alanı ayrıca doldurmanız gerekiyor.

Ancak Oyun Hizmetleri > SMS Onayı bölümünde daha önce doğruladığınız numara görünmüyor ve onay yapılmamış yazıyorsa destek bileti açıp kontrol edilmesini isteyin. Açıklamalarda "Mevcut sunucularda pazar ve takas için daha önce yaptığınız SMS doğrulaması geçerliliğini korumaktadır." şeklinde belirtilmiş. Bu nedenle yeniden ücretli işlem yapmadan önce mevcut kaydınızın neden görünmediğini netleştirmeniz iyi olur.

Junior Member
    Quote Originally Posted by has_58ACvVK6 View Post
    genel bakış bölümünde ics aktif görünmüyor ordan aktif etmeye kalktığımda otp istiyor otp yi girdiyimde tepki vermiyor

sayfayı yeniledim aktif oldu ama oyun hizmetlerinde halen aktif deyil
    Selam, Genel Bakış bölümünde aktif görünmesiyle Knight Online için aktif olması ayrı ayarlar olabilir. ICS rehberinde "ICS Güvenlik sistemini Knight Online'a girişlerinizde kullanmanız için, portal sayfamızdan Knight Online kısmını ‘ON’ ( açık ) konumuna getirmeniz gerekmektedir." şeklinde belirtilmiş.

Oyun Hizmetleri bölümündeki Knight Online ICS ayarını da ayrıca açıp AnyOTP’den aldığınız yeni kodla onaylamayı deneyin. Kodlar 60 saniyede bir yenileniyor ve tek kullanımlık olduğu için önceki işlemde kullandığınız kodu tekrar girmeyin. Aynı ayarı ICS sitesindeki My ICS > OTP Active Setting bölümünden de yapabilirsiniz.

İşlemden sonra sayfayı yenilediğinizde hâlâ pasif görünüyorsa veya kodu girince yine tepki vermiyorsa destek biletiyle kontrol edilmesini isteyin.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Wioletta View Post
    Hesabımda bakiye var, numarayı ve kodu doğru girdiğime de eminim, birkaç kez denedim ama 5564'e sms gönderilmiyor, operatör turkcell, sorun ne olabilir?
    Selam, bakiyeniz varsa numara ve kod da doğruysa operatör tarafında kısa numaralara veya ücretli servis numaralarına SMS gönderim kısıtı olabilir. Turkcell müşteri hizmetlerinden özellikle 5564’e SMS gönderiminin hattınızda açık olup olmadığını ve tarifenizde bir kısıtlama bulunup bulunmadığını kontrol ettirmeniz iyi olur.

Konuda Turkcell Rahat tarifesi kullanan bir arkadaş, hattına 20 TL yükledikten sonra gönderimin başarılı olduğunu ve SMS için 2,01 TL kesildiğini yazmıştı. Ancak sizde bakiye zaten bulunduğu için aynı çözümün işe yarayacağını varsayıp tekrar paket almanıza gerek yok.

Operatör tarafında engel olmadığı söylenirse telefonda görünen gönderim hatasıyla birlikte NTTGame desteğine de durumu iletebilirsiniz.

Junior Member
    URL ulaşılmadı sorunu alıyoruz ne yapmalıyız

Junior Member
    URL sorunu alıyoruz ne yapmalıyız

Junior Member
    Quote Originally Posted by kuzit04141 View Post
    URL ulaşılmadı sorunu alıyoruz ne yapmalıyız
    Selam, “URL ulaşılmadı” hatasını hangi aşamada alıyorsunuz? Maildeki doğrulama bağlantısına tıklarken mi, numarayı girdikten sonra mı, yoksa SMS’i gönderdikten sonra mı?

Maildeki bağlantı açılmıyorsa bağlantıyı kopyalayıp tarayıcının adres çubuğuna yapıştırmayı ve farklı bir tarayıcıdan açmayı deneyebilirsiniz. Devam ederse hata ekranını, kişisel bilgileriniz ve doğrulama kodunuz görünmeyecek şekilde paylaşabilir misiniz? Hangi aşamada olduğunu görmeden net bir çözüm söylemek zor.

Junior Member
    Mail gelmiyor ne yapmam gerek kayitli mail'ime no kayitlamak icin mail istiyorum gelmiyor