Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 81 to 90 of 161
    Senior Member Fatih_'s Avatar
    Ben şunu merak etmekteyim; anladığım kadarıyla bu telefon durumu hile karakterlerin önüne geçmek için yapılmış bir sistem. Burada telefon numarasını değiştirirken eski numaraya kod gelip onay isteyecek mi? Eğer istemeyecekse hile kullanan kişi 1 günde 1 telefon değiştirir durur zaten kiralama ücretleri yüksek değil. Ek olarak aylık telefon numarası değiştirme sınırı göremedim. 3 aylık veya aylık 1-2-3 kere telefon değiştirebilirsiniz gibi sınırlandırmalar göremedim. Bu sınırlandırmalar ile birlikte daha iyi önlem almış olunamaz mı?

bende doğrulama yaptım kırmızı tik var yukarda 1/3 yazıyor. altındada ''Lütfen cep telefonu doğrulamasını tamamlayın. Bu işlem; SMS Doğrulama, Yeni Sunucu Kaydı ve ICS web sitesine erişmenizi sağlar.'' yazıyor sizdede ölemi anlamadım oldumu olmadımı ?

Game Master Patheoz's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Fatih_ View Post
    Ben şunu merak etmekteyim; anladığım kadarıyla bu telefon durumu hile karakterlerin önüne geçmek için yapılmış bir sistem. Burada telefon numarasını değiştirirken eski numaraya kod gelip onay isteyecek mi? Eğer istemeyecekse hile kullanan kişi 1 günde 1 telefon değiştirir durur zaten kiralama ücretleri yüksek değil. Ek olarak aylık telefon numarası değiştirme sınırı göremedim. 3 aylık veya aylık 1-2-3 kere telefon değiştirebilirsiniz gibi sınırlandırmalar göremedim. Bu sınırlandırmalar ile birlikte daha iyi önlem almış olunamaz mı?
    Bir numara sisteme eklendiği anda kaydı açılır ve o numaranın 3 hesaba eklenme hakkı vardır, numarayı ekledikten sonra değiştirseniz bile kullanılan hakkınız 0'a geri gelmez.

Ayrıca bir numara ile yeni sunucu kaydı yapıldığı andan itibaren o numara bir daha başka bir hesapta yeni sunucu için kullanılamaz.

Quote Originally Posted by mst_8jUDlBW7 View Post
    bende doğrulama yaptım kırmızı tik var yukarda 1/3 yazıyor. altındada ''Lütfen cep telefonu doğrulamasını tamamlayın. Bu işlem; SMS Doğrulama, Yeni Sunucu Kaydı ve ICS web sitesine erişmenizi sağlar.'' yazıyor sizdede ölemi anlamadım oldumu olmadımı ?
    Evet hesabınıza başarıyla Telefon Numarası Doğrulaması yaptığınız anlamına geliyor bu.

hizli bildirim icin tesekkurler. yurt disindan numara guncellemesi yaptim. Ancak genel bakista attemps sayisi halen 0 gorunmekte. Fakat oyun hizmetlerinden sms onayi tikli durumda ve numarami gorebiliyorum. Sms onayi icin de sureyi bekledikten sonra 2 kez kayit bulunamadi hatasi veriyor. Hemen ardindan Telefon dogrulama basarili mesaji geliyor. Ilginize tesekkur ederim

Senior Member
    'Hesabınıza tanımlayacağınız telefon numarasına erişiminizin devam etmesi, ileride yapacağınız doğrulama ve güvenlik işlemleri için kritik önem taşıyacaktır.'

yani bu ilerde gelecek düzenli doğrulama sisteminde yeni sistemde ekleyeceğimiz telefon numarası mı kullanılacak yoksa pazar trade olayı için hali hazırda girilmiş olan numaralarımız mı

atıyorum 3 ayda bir doğrulama olacak, bu doğrulama için yeni server ön kaydı numarası mı kullanılacak yoksa pazar trade açmak için kullanılan numara mı

Senior Member
    Quote Originally Posted by Patheoz View Post
    Bir numara sisteme eklendiği anda kaydı açılır ve o numaranın 3 hesaba eklenme hakkı vardır, numarayı ekledikten sonra değiştirseniz bile kullanılan hakkınız 0'a geri gelmez.

Ayrıca bir numara ile yeni sunucu kaydı yapıldığı andan itibaren o numara bir daha başka bir hesapta yeni sunucu için kullanılamaz.

Evet hesabınıza başarıyla Telefon Numarası Doğrulaması yaptığınız anlamına geliyor bu.
    telefon doğrulaması yaptım diyelim server kaydını yaptım ama pazar trade için sms onayı yapmadım yeni servere girebikecekmiyim pazar trade açmak şartmı önceden pazar trade açmadan prenium yükleyince 1 ay boyunca açık oluyordu ticaret

Junior Member

Ben Oreads serverinde oynuyorum hesabımda sadece trade açık trade numarası çok eski olduğu için ulaşımım yok yeni bir hattım var yeni hattımda da 3 trade onayı var ama hesaplara ulaşamıyorum tradesi açık olan hesabım ile yeni servere kayıt olsam telefon onayı yeni telefonum ama tradesinde eski telefonum olsa kayıt işlemini tamamlayabiliyor muyum

Junior Member
    Doğrulama kodu, yeni sunucuya kayıt olurken kullandığımız telefon numarasına mı, yoksa OTP işlemleri için kullandığımız telefona mı gönderilecek? Bu konuya ilişkin açıklayıcı bir bilgiye rastlayamadım.

Senior Member
    Bu random zamanlarda istenicek Telefon doğrulaması eski serverlar içinde geçerli mi ? Lütfen geçerli olsun. Birçok şeyin önüne geçilebilir sizinde öngördüğünüz üzere

Senior Member
    Nickname
    RodasAlvinoDelmar
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    Doğrulama kutucuğunun yanında yer alan 1/3 ne oluyor? Cevabı bir yerde yazılı ise de ben bulamadım.