Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 61 to 70 of 160
    Junior Member
    bende de böyle yazıyor ayrıca alttada '' Lütfen cep telefonu doğrulamasını tamamlayın. Bu işlem; SMS Doğrulama, Yeni Sunucu Kaydı ve ICS web sitesine erişmenizi sağlar.'' yazıyor ama ben sms gönderdim ve aktif ettim. anlamadım bi sıkıntı mı var yoksa bu normal herkestemi böle

birde oyun hizmetlerinde Knight ICS Servisi Aktif Değil diyor. aktif et deyince otp yi yazıyorum ancak kabul etmiyor. fakat buna rağmen ıcs panelinde herşey aktif görünüyor bir saçmalık var anlamadım

Junior Member
    Quote Originally Posted by has_DlZ4Gqdt View Post
    SMS Onayı (Pazar/Trade) olmayan hesaplar, önce bu numarayı eklemek zorundadır.
    - İlk Cep Telefonu numarası kayıt işlemi ücretsizdir; sonraki her numara değiştirme işleminde hesabınızdan 30 NPoints düşülecektir.

önceden pazar için sms onayı yapmadan prenium yüklediyinde pazar ve trade açılıyodu şimdi sms pazar açma şartmı
    bu sorunun cevabını bnde merak ediyorum ben telefon dogrulaması yaptım ancak sms dogrulaması yapamıyorum çnkü 3 hakkı dolu normalde gerek yok premium ile ancak bunu yapmayanlar yeni sunucuya giremeyecekmi bununla ilgili net bir açıklama yapabilir misiniz ?=

Dogrulamayi yaptim. Fakat knight ICS kapali gorunuyor. Ancak normalde oyuna girerken acik. Sms dogrulamasi yapinca ICS i offline gosteriyor. Acmak icin otp girince de herhangi bir sey olmuyor. Yoneticilerden yardim bekliyorum. Tesekkurler.

@Patheoz @DonJose

Belli aralıklarla sms ile telefon doğrulaması yapabileceğinizi belirttiniz. Bu doğrulamayı yeni server kayıt için kullandığımız numaraya mı doğrulama gelir, yoksa otp için kullandığımız telefona mı bu doğrulama kodu gelir. Bunu belirten bir yazı göremedim. Teşekkürler.

3 Hesap Sınırı ve Diğer Servisler: Telefon doğrulama işlemi için tercih edeceğiniz numaranın, SMS Doğrulama ve ICS / OTP servislerindeki 3 hesaplık kullanım limitini doldurmamış olmasına dikkat ediniz. Eğer ilgili diğer servislerde 3 hesap limitini doldurmuş bir numarayı Telefon Doğrulama için kullanırsanız, o servisler için 4. bir hesap hakkınız olmayacaktır. Bu durumda ileride Telefon Doğrulama numaranızı güncellemek zorunda kalabilirsiniz.

ESKİ OYUNCU VE ESKİ SW ZATEN OYNAYAN VE YENİ SUNUCUDA HİÇ İŞİ OLMAYACAK OYUNCU İÇİN SORUYORUM...
    Şimdi benim hesabım eski Oreads'ta oynuyorum. Yeni sw kayıt yapmayacağım. Bu durumda;
    1. Ben eskiden zaten ekli olan numaramla şimdi veya ileriki tarihte panel üzerinden yeniden doğrulama yapacak mıyım? Panelde Cep Telefonu kısmında numaram gözükmüyor. SMS Doğrulama kısmında yazan ve zaten doğrulanmış olan numaramı bu yeni gelen Cep Telefonu kısmında doğrulama yapabilecek miyim?
    2. Eğer yapacaksam, kullandığım bu numaramın hakkı dolu oluyor. Tekrar bu numara ile doğrulama yaparsam bana 4. doğrulama olduğu için hata mı verecek?
    3. Hiç oynamadığımız veya hiç hatırlamadığımız eski hesaplarda olan ama şuan aktif kullandığımız cep telefonu numaralarını kullanmamız için neden telefon numaraları bir kereye mahsus tüm hesaplarda sıfırlanmadı? Böyle yeni bir özellik getiriliyor ama ucu açık. Ben 15 yıldır kullandığım hattı kapatıp sırf oyun oynamak için yeni hatmı alacağım?
    4. Neden hala bu ucube OTP sistemi kullanıcıya diretiliyor. Hali hazırda yeni doğrulama sistemi gelmişken tüm tel numaraları bir kereye mahsus tüm hesaplardan silinip temiz tek bir tel ekleme ve haftada, 15 günde veya ayda bir doğrulama mesajı atılan sisteme geçilmiyor. Ek olarak güvenlik tarafında Google Authenticator ve Microsoft Authenticator geçilmiyor.
    5. Neden tek bir kere doğrulama ile tüm panellerde aktif olmuyor da her yerde ayrı ayrı OTP ayrı, Panel ayrı uğraşıyoruz. Panelde tek bir doğrulama ile tüm hesabın bütün sistemleri aktif olsa.
    6. Eminim çoğu arkadaş şuan ne yapacağını bilmiyor. OTP ayrı Panel ayrı bir sürü numara oldu kayıtlı özellikle benim gibi eski 15-20 yıllık oyuncularda.
    Acilen net bir bilgi verilmeli. Sadece yeni açılacak sw için değil öncelik eski halihazırda oynayan oyuncular içinde olmalı.
    @Patheoz @DonJose
    Last edited by xTEOMANx; 10-02-2026 at 07:00 PM.

Quote Originally Posted by Patheoz View Post
    Herkese merhaba,

Konu içeriği merak ettiğiniz birçok sorunun cevaplarıyla güncellenmiştir.

Telefon Numarası Doğrulama sistemi hakkında sormak istediğiniz veya cevabını bulamadığınız sorularınızı bizlerle buradan paylaşmaya devam edebilirsiniz.
    24 saat oldu 4x5=20 cash hesabımdan çekildi ama telefonuma sms gelmiyor ticket attım dönüş yok

Game Master Patheoz's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by xTEOMANx View Post
    3 Hesap Sınırı ve Diğer Servisler: Telefon doğrulama işlemi için tercih edeceğiniz numaranın, SMS Doğrulama ve ICS / OTP servislerindeki 3 hesaplık kullanım limitini doldurmamış olmasına dikkat ediniz. Eğer ilgili diğer servislerde 3 hesap limitini doldurmuş bir numarayı Telefon Doğrulama için kullanırsanız, o servisler için 4. bir hesap hakkınız olmayacaktır. Bu durumda ileride Telefon Doğrulama numaranızı güncellemek zorunda kalabilirsiniz.

ESKİ OYUNCU VE ESKİ SW ZATEN OYNAYAN VE YENİ SUNUCUDA HİÇ İŞİ OLMAYACAK OYUNCU İÇİN SORUYORUM...
    Şimdi benim hesabım eski Oreads'ta oynuyorum. Yeni sw kayıt yapmayacağım. Bu durumda;
    1. Ben eskiden zaten ekli olan numaramla şimdi veya ileriki tarihte panel üzerinden yeniden doğrulama yapacak mıyım? Panelde Cep Telefonu kısmında numaram gözükmüyor. SMS Doğrulama kısmında yazan ve zaten doğrulanmış olan numaramı bu yeni gelen Cep Telefonu kısmında doğrulama yapabilecek miyim?
    2. Eğer yapacaksam, kullandığım bu numaramın hakkı dolu oluyor. Tekrar bu numara ile doğrulama yaparsam bana 4. doğrulama olduğu için hata mı verecek?
    3. Hiç oynamadığımız veya hiç hatırlamadığımız eski hesaplarda olan ama şuan aktif kullandığımız cep telefonu numaralarını kullanmamız için neden telefon numaraları bir kereye mahsus tüm hesaplarda sıfırlanmadı? Böyle yeni bir özellik getiriliyor ama ucu açık. Ben 15 yıldır kullandığım hattı kapatıp sırf oyun oynamak için yeni hatmı alacağım?
    4. Neden hala bu ucube OTP sistemi kullanıcıya diretiliyor. Hali hazırda yeni doğrulama sistemi gelmişken tüm tel numaraları bir kereye mahsus tüm hesaplardan silinip temiz tek bir tel ekleme ve haftada, 15 günde veya ayda bir doğrulama mesajı atılan sisteme geçilmiyor. Ek olarak güvenlik tarafında Google Authenticator ve Microsoft Authenticator geçilmiyor.
    5. Eminim çoğu arkadaş şuan ne yapacağını bilmiyor. OTP ayrı Panel ayrı bir sürü numara oldu kayıtlı özellikle benim gibi eski 15-20 yıllık oyuncularda.
    Acilen net bir bilgi verilmeli. Sadece yeni açılacak sw için değil öncelik eski halihazırda oynayan oyuncular içinde olmalı.
    @Patheoz @DonJose
    1- Hesabınızda daha önce SMS onayına dair herhangi bir bilgi göremedim, silindiğini sanmıyorum ama siz öyle düşünüyorsanız bilet gönderip kontrol edilmesini isteyebilirsiniz.

Eğer hesabınızda Oyun hizmetleri bölümündeki pazar ve takas özelliklerini aktif etmek isterseniz yani SMS onayı yapmak isterseniz evet hesabınıza telefon numarası doğrulaması yapıp bu numara ile SMS onayı adımlarını tamamlayabilirsiniz.

2- Kullandığınız numara, hesabınıza Telefon doğrulaması olarak eklemek istediğiniz numara, SMS onayında yani pazar ve takas özelliklerini aktif etmek için başka 3 hesapta kullanıldıysa, hesabınıza hesap bilgisi bazında yani Telefon doğrulaması olarak numarayı ekleyebilirsiniz ama oyun hizmetlerinden pazar ve takas için SMS onayı yapmak istediğinizde zaten 3 hesapta kullanılıyor hatası alırsınız.

3- NTTGame hesaplarının ve oyun ortamının daha güvenli olabilmesi için telefon numarası bilgilerinin hesaplara tanımlanması ve birçok hizmette ortak veri olarak kullanılması kararlaştırıldı, yapmak istediğiniz şey telefon numarası doğrulaması gerektiriyor aktif olarak kullandığınız bir numaraya ihtiyacınız olacaktır.

4- Bunlar çok fazla teknik ve şirket politikalarını ilgilendiren konular forumda direkt olarak verebileceğim yanıtları bulunmuyor.

5- Eski sunucularda oynamakta olan SMS onayı yapmış oyuncularımızın şu an hiçbir zorunluluğu yok, net bilgi verilmeli dediğiniz konu nedir yazarsanız cevap vermeye çalışabilirim.

Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by silofinal59 View Post
    bu sorunun cevabını bnde merak ediyorum ben telefon dogrulaması yaptım ancak sms dogrulaması yapamıyorum çnkü 3 hakkı dolu normalde gerek yok premium ile ancak bunu yapmayanlar yeni sunucuya giremeyecekmi bununla ilgili net bir açıklama yapabilir misiniz ?=
    Premium ile pazar ve takas özelliklerinde herhangi bir değişiklik yok, SMS onayı ile bu özellikleri aktif etmek isteyen kişilerin artık Telefon Numarası Doğrulama yapması gerektiği için belirtmemiz gerekiyordu.

Yeni sunucuya girmek isteyen herkesin yeni eklenen Genel Bakış bölümündeki Cep Telefonu bölümüne bir telefon numarası eklemesi gerekmektedir.

Bu telefon numarası ile sadece bir hesap yeni sunuculara kayıt olabilir.
    Eğer hesapta zaten SMS onayı yapılı haldeyse tekrar SMS onayı yapmanız gerekmez.
    Ama SMS onayı yapılı değilse yeni eklediğiniz Telefon Numarası bilgisiyle yapacaksınız SMS onayını Oyun Hizmetleri bölümünden, çünkü artık SMS onayı dediğinizde size sayfa telefon numarası sormuyor, direkt olarak Genel Bakış bölümüne eklediğiniz Cep Telefon numarasını gösterip, o numaraya SMS atıyor 5 NPoints karşılığında.

A Hesabına telefon numarası doğrulaması ile bir numara eklediniz fakat bu numaranın SMS onayında kullanıldığı 3 hesap(B, C, D) zaten var diyelim;

A Hesabıyla yeni sunucuya kayıt olduğunuzda pazar ve takas özellikleri için o numarayı SMS onayında kullanamazsınız.

A Hesabında premium ile pazar ve takas özelliklerini kullanabilirsiniz.
    Last edited by Patheoz; 10-02-2026 at 07:13 PM.

Quote Originally Posted by Patheoz View Post
    1- Hesabınızda daha önce SMS onayına dair herhangi bir bilgi göremedim, silindiğini sanmıyorum ama siz öyle düşünüyorsanız bilet gönderip kontrol edilmesini isteyebilirsiniz.

Eğer hesabınızda Oyun hizmetleri bölümündeki pazar ve takas özelliklerini aktif etmek isterseniz yani SMS onayı yapmak isterseniz evet hesabınıza telefon numarası doğrulaması yapıp bu numara ile SMS onayı adımlarını tamamlayabilirsiniz.

2- Kullandığınız numara, hesabınıza Telefon doğrulaması olarak eklemek istediğiniz numara, SMS onayında yani pazar ve takas özelliklerini aktif etmek için başka 3 hesapta kullanıldıysa, hesabınıza hesap bilgisi bazında yani Telefon doğrulaması olarak numarayı ekleyebilirsiniz ama oyun hizmetlerinden pazar ve takas için SMS onayı yapmak istediğinizde zaten 3 hesapta kullanılıyor hatası alırsınız.

3- NTTGame hesaplarının ve oyun ortamının daha güvenli olabilmesi için telefon numarası bilgilerinin hesaplara tanımlanması ve birçok hizmette ortak veri olarak kullanılması kararlaştırıldı, yapmak istediğiniz şey telefon numarası doğrulaması gerektiriyor aktif olarak kullandığınız bir numaraya ihtiyacınız olacaktır.

4- Bunlar çok fazla teknik ve şirket politikalarını ilgilendiren konular forumda direkt olarak verebileceğim yanıtları bulunmuyor.

5- Eski sunucularda oynamakta olan SMS onayı yapmış oyuncularımızın şu an hiçbir zorunluluğu yok, net bilgi verilmeli dediğiniz konu nedir yazarsanız cevap vermeye çalışabilirim.
    Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz cevaptaki 5. Eski sunucularda oynamakta olan SMS onayı yapmış oyuncularımızın şu an hiçbir zorunluluğu yok. Bu kısımdı net cevabı almış oldum. Birde bu hesap benim 2. forum hesabım o yüzden tel no yok. Oyun oynadığım hesabım için sormuştum. Şuan SMS doğrulama kısmında aktif kullandığım numaram gözüküyor. Kafamı karıştıran şu olmuştu. Bu numara 3 ayrı hesapta ekli. 2 hesap eski hatırlamıyorum. 1 hesapta şuan oynadığım ana hesap. 3 oluyor. Yeni gelen doğrulamayı yaparken bana 3. hakkınız doldu uyarısı verir mi onu merak etmiştim. @Patheoz

Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by xTEOMANx View Post
    Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz cevaptaki 5. Eski sunucularda oynamakta olan SMS onayı yapmış oyuncularımızın şu an hiçbir zorunluluğu yok. Bu kısımdı net cevabı almış oldum. Birde bu hesap benim 2. forum hesabım o yüzden tel no yok. Oyun oynadığım hesabım için sormuştum. Şuan SMS doğrulama kısmında aktif kullandığım numaram gözüküyor. Kafamı karıştıran şu olmuştu. Bu numara 3 ayrı hesapta ekli. 2 hesap eski hatırlamıyorum. 1 hesapta şuan oynadığım ana hesap. 3 oluyor. Yeni gelen doğrulamayı yaparken bana 3. hakkınız doldu uyarısı verir mi onu merak etmiştim.
    Hayır pazar ve takas özelliklerini açmak için yaptığınız SMS onayı ile hesabınıza eklediğiniz Telefon Numarası farklı bilgiler olarak değerlendiriliyor.