Adım Sergen, Knight Online'a 2006 gibi başladım ve 2013'te bıraktım, ardından 2023 yılında yine başlayıp aynı yıl yine bıraktım, şimdi ise tekrar başlamaya çalışıyorum Oyundaki ismim CottonEyeSergo. Pandora server'ında bir süre oynayıp bıraktım.
Gerçekten bu oyun bırakılmıyor, uzun da olsa aralar veriliyor sadece. Eskiye olan özlem giderilmeye çalışılıyor.
Neyse konudan fazla sapmayarak ufak bir özet verip size de akıl danışmak istiyorum.
2023'te Pandora'da arkadaşlar ile başladık. Onlar farmdı expti derken patlayıp gittiler, uzun zamanlar harcayıp premiumuydu geniesiydi eksik etmezlerdi. Zaten şimdilerde de oynamıyorlar. Benim ise 65 levelde kalan bi BP'm var, tek yaptığım ise oyuna girip eşya toplayıp basıp satmak. +0 +1 topladığım oldu, +5 +6 toplayıp +8 denediklerim oldu. Tek amacım bu arkadaşlar bunun altını özellikle çiziyorum. Raptor, IB, Shard hatta +8 paper priest setlere kadar düşmüştüm basıp basıp satıyordum. Kırmızı yeşil kutu falan toplayıp açtırdığım oldu. HB falan gelirse onları upgrade attığım oldu. Yani keyfim bu, hafif tatlı da bir kumar havası oluşturduğu için hoşuma gidiyor. Derdim para kazanmak da değil, tamamen keyfine yapacağım tekrar. Fazla vakit ayırmıyorum oyuna günde taş çatlasın 1 2 saat. Çoluk çocuk var onlar uyurken iki girip upgrade'imi yapıp uzuyorum yani. Arada iki üç gb çekip takılıyorum, bazen gold premium alıyorum trinasını falan satıyorum gibi gibi gibi...
Sorum ise şu, hangi server bunun için ideal? Pazar fiyatları, arzı talebi oturmuş bir server mı daha iyi olur, yoksa kuru kalabalık bir server mı? Aradan 3 sene de geçtiği için pandora'nın genel durumu hakkında pek fikrim yok. Şimdi belki şunu diyebilirsiniz para kazanma derdin yoksa server fark etmez, ama trafik olarak da pazarın önemi olduğunu düşünüyorum, bastığım eşya da bi' şekilde satılsın isterim yani yanlışsam eğer düzeltin bu konuda lütfen.
Fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim kendinize iyi bakın.