Merhabalar arkadaşlar, yaklaşık 2 haftaya yaklaşacak destek ekibine ticket oluşturdum. Hesabıma yıllar sonra giriş yaptım ve halihazırda sahibi olduğum numara otp kodu gelmediğini ilettim onlarda kodun bana gittiğini telefonu aç kapa yapıp tekrar denememi ilettiler. Denedim ve sonuç alamadım. Tekrardan ulaştım ve kendilerine istedikleri gerekli bilgileri ilettim ve diğer numaramı eski numaramla değiştirmeleri için destek istedim. Sorulan sorulardan karakterimin nicki, serverı ve hesap açma tarihini yanlış söylediğim için tekrar yazmamı istediler. Hesabı açtığımda yaşım ufaktı ve hesabı açtığım tarihi kaydetmedim. Mailden de kayıt e postasını bulamadım. Hesabım da ne item var doğru düzgün ne bir şey. Staff ekibinin işine saygı duyuyorum amaçları tüm kullanıcıları korumak. Bugün tekrar bulabildiğim fotoğraf ve eski mailleri jpeg olarak kendilerine hatırladığım bilgileri tekrar yazarak gönderdim. Kendilerine de sordum hesap benim numara benim bunları kanıtlamak için Turkcell den ıslak imzalı noter onaylı kağıt mı alayım sevgili Staff ekibi. Yaklaşık 2 haftadır sizlerden bir umut yardım isteyerek sorunu çözmeye çalışıyorum. Mesaj yazıyorum belli ki yoğunluktan diğer gün mesaja geri dönüş yapılıyor. Yıllar sonra hesabıma giriş yapmak istedim alt tarafı hesabım da 60 level priest yanlış hatırlamıyorsam pot yapıp satıyordum. Daha nasıl bir bilgi belge sağlanır bilmiyorum. Her şeyi not ederek oynamadım ki. Sorduğunuz diğer sorulara da özenle cevap verdim.
Edit: Maillerimde kendilerine 2011-2012 arası kecoonlarda ölüp bugta kaldığımı iletmiştim.