Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 64
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Minasrim View Post
    Selam,

Örneğin etkinlik saatleri içerisinde Genie'yi çalıştırdınız ve 1 saat boyunca aktif kullandınız. 2 saatlik süre tamamlanmadan Genie'yi kapatır, yeniden açar veya oyundan çıkış yaparsanız, biriken süre sıfırlanır.

Yani 1 saat kullandıktan sonra kesinti yaşarsanız, kalan 1 saati tamamlamak yerine tekrar baştan 2 saat kesintisiz Genie kullanmanız gerekir.
    Telafi olacak mı?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Minasrim View Post
    Selam,

Örneğin etkinlik saatleri içerisinde Genie'yi çalıştırdınız ve 1 saat boyunca aktif kullandınız. 2 saatlik süre tamamlanmadan Genie'yi kapatır, yeniden açar veya oyundan çıkış yaparsanız, biriken süre sıfırlanır.

Yani 1 saat kullandıktan sonra kesinti yaşarsanız, kalan 1 saati tamamlamak yerine tekrar baştan 2 saat kesintisiz Genie kullanmanız gerekir.
    oyunun dc problemini çözdüyse ntgame sıkıntı yok ama çömediyse o 2 saat dolmaz

Game Master CluTaah's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Acil bakım süreci esnasında Juraid Mountain etkinliğinde bulunan oyunculara, yaşanan aksaklıktan dolayı aşağıdaki eşyalar telafi ödülü olarak gönderilmiştir:
    Silvery Gem ×1
    Daily Coin2 ×1

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

Senior Member
    Quote Originally Posted by CluTaah View Post
    Acil bakım süreci esnasında Juraid Mountain etkinliğinde bulunan oyunculara, yaşanan aksaklıktan dolayı aşağıdaki eşyalar telafi ödülü olarak gönderilmiştir:
    Silvery Gem ×1
    Daily Coin2 ×1
    silvery gem önemli değilde bizi uğraştıran daily coin bunu en azından 20x olarak güncelleseniz süper olur..

Quote Originally Posted by CluTaah View Post
    Silvery Gem ×1
    Daily Coin2 ×1
    Yinede oyuncuları dikkate alıp bir değerlendirme yaptığınız için teşekkürler.Önemli olan anlaşılabilmek.

diğer bir konu ise ben her gün 2 saat genie açıp 1 superior draki kutusu mu alacağım doğru mu anladım

Junior Member
    gz. güzel etkinlikler
    Last edited by Marazfarm61; Yesterday at 06:37 AM. Reason: hata düzeldi

Junior Member
    Bir etkinliğe araklıksız veya oyundan düşmeden şartı koyuyorsanız öncelikle oyunu korumanız gerekmez mi?
    Ben 2 saat aralıksız genie açarım da sen 2 saat beni oyunda tutabilecekmisin ?
    Tıpkı jr daily coin etkinliğinde olduğu gibi. Etkinlik için şartlar var ama bu şartların bir çoğu oyunda kalırsak olabilir.

ben her gün 2 saat genie açtığım zaman kutu mu kazanacağım doğru mu anladım ayrıca diğer bir soru i love görevi premium şartı gerektiriyor mu

Senior Member
    Quote Originally Posted by RamonFelix View Post
    ben her gün 2 saat genie açtığım zaman kutu mu kazanacağım doğru mu anladım ayrıca diğer bir soru i love görevi premium şartı gerektiriyor mu
    28 gün boyunca her gün aralıksız 2 saat genie açarsan kutu veriyor ama satamıyorsun genieyi parça parça açarsan olmaz yani 10 dk aç kapa sonra tekrar aç fala nböyle değil

Genieyi açtın 2 saat hiç kapamıcan yarın gene aynısı 28 gün tekrar edeceksin kutuyu alacan.

Quote Originally Posted by RamonFelix View Post
    -Genie etkinliği şartlarını detaylıca okuyunuz lütfen. Belirtilen saat aralıklarında kesintisiz 2 saat Genie kullanımı sonrası kupon kazanıyorsunuz, bunları biriktirerek 20 tane kupon ile bir adet Draki sup. box alabiliyorsunuz.

-I Love amblemi için premium şartı aranmıyor.