Page 54 of 78 FirstFirst ... 444525354555664 ... LastLast
Results 531 to 540 of 772

Thread: Dc sorunu

Senior Member
    hakikaten yazıklar olsun, bu kadar aymazlık olmaz

Senior Member
    başladık yine dc ye hayırlısı

Senior Member
    Tam JR'de pk ortasında dc yedim tam düzeldi diyorum 1 hafta sonra aynı terane başlıyor, bügün 2 3 dc yedim. En azından millet gibi kazanıyorduk diyemiyorum %50 50 oranında güzel pk dönüyordu.

ya JR de alacağımız Win gitti ona mı yanayım, bastığım SC lere mi yanayım yoksa yine yeniden verdiğim Premium Pus parasına mı yanayım

Z2 JR' de DC

İşin daha acı durumu bu etkinliklerden materyal toplayıp ödül verme etkinliği yapılması
    Last edited by hso_mhrSBbAZ; 06-10-2026 at 08:16 PM.

z8 jr esnasında pk da dc!

Ayrıca bugün ki yazdığım mesaj neden silindi? bi hakaret yokken, bi mod arkadaş açıklama yapabilirmi?

Junior Member
    Agartha Jr de Dc 2 priest olarak 2 mizde dc yedik Önce bir lag girdi bıktık

Jrnin ortasında yine dc. Dünyanın parasını veriyoruz ve alti üstü düzgün bir oyun oynamak istiyoruz. Yazıklar olsun size. Hakkımı helal etmiyorum. Bir de kafanıza gore yorum silmeyin.

Senior Member
    Arkadaşlar buraya yazmaktan yorulmadınız mı gerçekten ciddi soruyorum? 535 cevap var 30k görüntülenme var konu açılalı 3 ay 5 gün olmuş aksiyon yok. Bence değerli vaktinizi buraya yazmakla harcamayın belli ki düzeltilemiyor...

Knight online sokaklarda duraklarda reklam panolarinda afişleri olurdu nereden nereye aklıma geldi şimdi yine dc

Quote Originally Posted by Tasatancocuk1 View Post
    Jrnin ortasında yine dc. Dünyanın parasını veriyoruz ve alti üstü düzgün bir oyun oynamak istiyoruz. Yazıklar olsun size. Hakkımı helal etmiyorum. Bir de kafanıza gore yorum silmeyin.
    Bütün oyuncular dc yeseydi düzeltilirdi yiyen bir kesim var yemeyen bir kesim var o yüzden çok iplemiyorlar