Kalktım bilgisayara baktım yine dc olmuşuz.
Çarı ne zaman pazara bıraksam sabahına dc görüntüsü ile karşılaşıyorum![]()
ben hergün 2 3 kere dc oluyorum ist beylikdüzünde superonline 200mgbt fiber kullanıyorum![]()
nasil egleniyor muyuz? anlik agartha 1 dc. izlemeye devam
Biz ufacık zamanımız da rahatça oynayamayacaksak bu oyunu bırakalım. Etkinlik saatinde dc yiyoruz telafisi zaten yok. Özellikle belirli saatlerde oyun gidiyor. Yetkililer hala önlem almış değil. Aralıklar ile devam ettiği için bu sorun hala çözülmemiş.
ya arkadaş 5 Mayıs 2026 CZ'de chat görevi yaparken DC, bilin bakalım girince ne olmuş expe yatmışım. Bu oyunun stabilite sorununu nasıl ve ne zaman çözeceksiniz, mağduriyetler ne olacak?
Aga şimdi moderatörler ggariban insanlar hep teknik ekibe ilettik demekten başka bir şey yapamazlar tamam da, bu nasıl bir teknik ekip ki, hiçbir haltı düzeltemiyor. Paso sunucular patlıyor zaten item yapabileceğimiz bi etkinlikler kaldı, onda da hep dc. Okan buruk ekibinden daha kötü bir teknik ekip ilk kez görüyorum
5.5.2026 saat 22:14 gibi Oreads sunucusunda dc yaşandı yüzlerce oyuncu FT yada exp'e kasarken dc yüzünden ya exp'e yattı yada etkinlik dışında kaldı. Görevlerimizi yada etkinlikleri nasıl yapacağız bilemiyoruz. Bugün içindeki 4 yada 5. DC problemi bu.
Last edited by IINeithII; 05-05-2026 at 07:29 PM.