Merhaba arkadaşlar, yıllar önce ara verdiğim Knight Online serüvenime an itibari ile tekrar başlamış bulunuyorum. Buna müteakip klana, benim gibi çok da ''hardcore'' olmayan soft oyuncular arıyorum.
Irk karus, herhangi bir item, job, level, yaş vs... ya da aktiflik saati gibi bir şart aramıyorum. Kafa dengi, oyunu hırs olarak değil de hala bir keyif alma aracı olarak gören arkadaşlar,abiler edinebilirsem ne mutlu.
Şu anda klanda benden başka oyuncu yok daha yeni kurmuş bulunuyorum
Kendimden çok kısaca bahsetmek gerekirse 29 yaşında, gündüzleri ve akşamları genelde bir kaç saat aktif bir oyuncuyum.
Warrior sınıfını oynuyorum, karakterim 83/12 ve fervor yetenek ağacını tercih ediyorum.
Özet geçmek gerekirse, toplanıp keyifli vakit geçireceğimiz, gücümüz yeterse pk atacağımız, bazen farm yapacağımız, yavaşça ama istikrarlı şekilde klanımızı yükselteceğimiz ve en önemlisi bundan keyif alarak yapacağımız arkadaşlar arıyorum.
Oyun içinde xMELKORRRRR hesabına pm atabilirsiniz, oyun içinden ya da bu konu altından da sohbet edebiliriz, herkese iyi oyunlar ve iyi forumlar