Bende bugun sans eseri forumda bilet atarak destek alabilecegimizi yazmis bazi arkadaslar. eger yakin zamanda eski numarasina ulasamayan kisiler var olupta telefon degisimi mumkun ise guzel bir haber. bende bugun bilet attim bakalim insallah gerekli destegi goruruz.
aynı sorunu bende yaşıyorum yurt dışında iken telefonum kayıtlı idi tr ye geldim ordaki hattım kapandı tabi bende o aralar girmemiştim sonra girip oynamak istediğimde böyle bir sorunla karşılaştım ben yurt dışına gidip o nuamrayı tekrar çıkartamam mağdur durumda kaldık böyle bi şey olamaz en sonunda mahkemeye vereceğim
hesabımın şifresini
email adresi nı herseyı elımde fakat otp olan numara suan servıs dısı
hesabıma yukledıgın esnler ve kredı kartı ödemelerı kayıtlı otp telefonu degıstırmem lazım :S
https://support.nttgame.com ICS kategorisinden bilet gönderebilirsiniz.
merhaba yurt disina tasingimdan dolayi turk numaram gitti admin destek ekibiyle gorustum bana hesabimin hangi yilda acildigini sordu ntt gameden once idi tam emin olamamakla birlikte sorular soruldu supeli bulundu ve acilmadi ayrica mail dogrulamasi telefon hesap ismi lw vs sorular soruldu sonuc alamadim sevgili yoneticler 40 + plus yasindayim 6 yil once hesap en son online oldu bunuda belirttim ama acilmadi enterasan en son telefon hattini alan kisi ile irtibat kurmaya karar verdim insanlari rahatsiz etmek istemiyorum lutfen bu konuda yardimci olun sevgiler
Selam,
Bu konu için forum üzeri destek alamazsınız maalesef. Destek ekibinin talep ettiği bilgileri sunmanız gerekiyor. İlk açılış tarihi için kayıt yaptırdığınız mail servisi üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Hesabınızın size ait olduğunu kanıtlamanız gerekiyor sizlere sorulan sorulara doğru cevap vererek.