Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30
    Senior Member Vaveyla_01's Avatar
    Quote Originally Posted by BeklenenGeceler View Post
    +1 Acilen otp desteği verilmeli bu bizim en doğal hakkımız 2. sene oldu hala açılmadı yılda 1 kere acılan otp desteği bu kadar zor olmamalı yeterli degilmi artık beklettiğiniz bu kadar insanı ?????
    Sanırım hesap bilgilerine sahipsen ve bilet yollarsan destek veriyorlar şu an. Numaraya erişimi olmayıp destek alabilenler oldu yakın geçmişte.

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    +1 Acilen otp desteği verilmeli bu bizim en doğal hakkımız 2. sene oldu hala açılmadı yılda 1 kere acılan otp desteği bu kadar zor olmamalı yeterli degilmi artık beklettiğiniz bu kadar insanı ?????
    Selam,

Konuyla ilgili bilgi almak için destek ekibine bilet gönderebilirsiniz.

Member BeklenenGeceler's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    bilet gönderilmiyor denedim az once hiç bir şıkka tıklanmıyor [IMG][/IMG]

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    bilet gönderilmiyor denedim az once hiç bir şıkka tıklanmıyor [IMG][/IMG]
    Ctrl +F5 yapabilirsiniz.

Junior Member
    Bende bugun sans eseri forumda bilet atarak destek alabilecegimizi yazmis bazi arkadaslar. eger yakin zamanda eski numarasina ulasamayan kisiler var olupta telefon degisimi mumkun ise guzel bir haber. bende bugun bilet attim bakalim insallah gerekli destegi goruruz.

aynı sorunu bende yaşıyorum yurt dışında iken telefonum kayıtlı idi tr ye geldim ordaki hattım kapandı tabi bende o aralar girmemiştim sonra girip oynamak istediğimde böyle bir sorunla karşılaştım ben yurt dışına gidip o nuamrayı tekrar çıkartamam mağdur durumda kaldık böyle bi şey olamaz en sonunda mahkemeye vereceğim

Junior Member
    hesabımın şifresini
    email adresi nı herseyı elımde fakat otp olan numara suan servıs dısı
    hesabıma yukledıgın esnler ve kredı kartı ödemelerı kayıtlı otp telefonu degıstırmem lazım :S

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ZetrliKos View Post
    hesabımın şifresini
    email adresi nı herseyı elımde fakat otp olan numara suan servıs dısı
    hesabıma yukledıgın esnler ve kredı kartı ödemelerı kayıtlı otp telefonu degıstırmem lazım :S
    https://support.nttgame.com ICS kategorisinden bilet gönderebilirsiniz.

Junior Member
    Nickname
    ares-Fatalrhyme-xgenon Fatalrhyme-patos lordfatal-gaia mustapha comeback !
    Server
    Gaia
    Race
    Karus
    merhaba yurt disina tasingimdan dolayi turk numaram gitti admin destek ekibiyle gorustum bana hesabimin hangi yilda acildigini sordu ntt gameden once idi tam emin olamamakla birlikte sorular soruldu supeli bulundu ve acilmadi ayrica mail dogrulamasi telefon hesap ismi lw vs sorular soruldu sonuc alamadim sevgili yoneticler 40 + plus yasindayim 6 yil once hesap en son online oldu bunuda belirttim ama acilmadi enterasan en son telefon hattini alan kisi ile irtibat kurmaya karar verdim insanlari rahatsiz etmek istemiyorum lutfen bu konuda yardimci olun sevgiler

Quote Originally Posted by Mustapha34 View Post
    merhaba yurt disina tasingimdan dolayi turk numaram gitti admin destek ekibiyle gorustum bana hesabimin hangi yilda acildigini sordu ntt gameden once idi tam emin olamamakla birlikte sorular soruldu supeli bulundu ve acilmadi ayrica mail dogrulamasi telefon hesap ismi lw vs sorular soruldu sonuc alamadim sevgili yoneticler 40 + plus yasindayim 6 yil once hesap en son online oldu bunuda belirttim ama acilmadi enterasan en son telefon hattini alan kisi ile irtibat kurmaya karar verdim insanlari rahatsiz etmek istemiyorum lutfen bu konuda yardimci olun sevgiler
    Selam,

Bu konu için forum üzeri destek alamazsınız maalesef. Destek ekibinin talep ettiği bilgileri sunmanız gerekiyor. İlk açılış tarihi için kayıt yaptırdığınız mail servisi üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Hesabınızın size ait olduğunu kanıtlamanız gerekiyor sizlere sorulan sorulara doğru cevap vererek.

Tags for this Thread