Bir tane dragon box satın aldım mevcut olan cash'im ile fakat dragon box a buy deyip aldıgımda hata verdi ve cash gitti ama dragon box gelmedi ? 280 cash çöpe gitti şuan ne yapabiliriyim ?![]()
Bir tane dragon box satın aldım mevcut olan cash'im ile fakat dragon box a buy deyip aldıgımda hata verdi ve cash gitti ama dragon box gelmedi ? 280 cash çöpe gitti şuan ne yapabiliriyim ?![]()
Forumda destek verilmemektedir lütfen ticket atınız .
Bu post bir ihlal değil bence neden ihlal olsunki? farklı birşeymi yazıcaktınız??
Boşversene ticket atsam ne olucak olan bizim gibi salak ve geri zekalı insanlara olur.Anca böyle soyulur.Zaten son demlerimdi bu da üstüne çilek oldu.herkez için hayırlısı olsun.
Yav hehe olur görürsem söylerim.Ticket atsak ne degişicek sanki geri gelicek giden cashler ticketların hiç birine cevap vermiyorlar sadece otomatik cevap gönderiyorlar...HARAM Olsun başka bişi demiyorum...!!!!!!
Yav hehe olur görürsem söylerim.Ticket atsak ne degişicek sanki geri gelicek sanki giden cashler ticketların hiç birine cevap vermiyorlar sadece otomatik cevap gönderiyorlar...HARAM Olsun başka bişi demiyorum...!!!!!!
haramlık bir durum yok . bunun gibi sorunlarla karşılaşıldı ve herkes kaybı olan cashi geri aldı ticket at al cashini geri bukadar büyütecek birşey yok .
İlk Önce Oyunun Kurallarını Öğrenmelisiniz Sonra da Herkesten İyi Oynamayı ; )