Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Charım İlginç Bir Şekilde Soyuldu

Merhaba bugün saat 18 de pazardaki charım peş peşe dc oldu. oyuna girmek istediğimde Failed Loginning Into the server (10061) Hatası aldım. Hatanın sebebini araştırırken charın soyulacağından şüphelendim 2 dk içerisinde başka bir pcden girdiğimde hesabın soyulduğunu gördüm. OTP telefonuma kuruluydu. bilgisayara kurulu olan bir şey yoktu. pazarda satmak istediğim ve yan charıma atmak istediğim kilitli olmayan her şey soyuldu. +11 Reb MD. +3 Rogue Earring +2 Rogue Earring. +2 BDN. +5 Reb Human Kız Asas(Yeni almıştım tam nick hatırlamıyorum) Bilgisayarda tüm google oturumlarım kapandı. oyun kapandı. ve ne olduysa 2 dakika içinde oldu. wifi den telefonuma mı eriştiler ne yaptılar bilmiyorum. Oyuna da ticket attım ama inceleyecekler mi bilmiyorum. Savcılığa da suç duyurusunda bulunucam. Bilgisayarımızda ne korunuyor ne güvenli bilmiyoruz. Birileri istediği gibi her türlü bilgimize erişiyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Sonuna kadar gidicem bilgisayarı da gerekli her yere inceleticem. Bu tarz bir soyguna karşıda ne yapılabilir bilmiyorum. Herhalde uzun zamandır izliyorlardı hesabı. İtemlerin kilidini kaldırır kaldırmaz soydular.

+11 REB MD
    +3 ROGUE EARRING
    +2 ROGUE EARRING
    +2 BLACK DRAGON
    +5 REB KIZ HUMAN ASAS

BU İTEMLERİ SATMAYA ÇALIŞAN OLURSA DESTEK OLUR MUSUNUZ LÜTFEN

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam.

Öncelikle geçmiş olsun. Bu eylemler son zamanlarda Discordun kapanması ile birlikte TS uygulamasının farklı yerlerden veya sahte sitelerden indirilmesiyle görülmeye başlandı.

Siz hacked account kategorisinden bilet gönderdikten sonra adli süreç başlatabilirsiniz bununla alakalı.

Junior Member
    Posted on: 09-06-2025 / 18:35 gönderdim yanıt bekliyorum. umarım inceleme yapılır

Junior Member
    Adli süreci başlattım ama NTT Game den herhangi bir dönüş alamadım. Giden item değerleri ve emek çok üzücü. 5-6 aydır itemlerim kitliydi. kilidi kaldırır kaldırmaz pazar hesabıma çöktüler. dc yedim. oyuna girmeye çalışırken otp kodunu benden alıp benim bilgisayarımda beni engellediler. uzun zamandır beni izledikleri belli çünkü uzun zamandır bir şey yüklememiştim. Otp kuruluyken bile güvende değiliz malesef.

Junior Member
    NTT Game'den beklenen yanıt 3 gün sonra geldi. Copy paste bir cevap, yazdıklarımı hiç okumamışlar bile. Benim zararım büyük ama oyun daha büyük bir zarar ediyor farkında değiller. Bir çete var ve aynı yöntemle yüzlerce insanı milyonlarca lira dolandırıyorlar. Ve bunu NTT Game'den cesaret alıp daha da yayılmacı bir şekilde yapmaya başlamışlar. Siz kafanızı kuma gömmeye devam ettikçe bu hırsızlıklar daha da çok artacak. Siz bu hırsızların tespiti konusunda oyunculardan daha hırslı olmanız lazım. Elinizde her türlü bilgi var. Bu verileri takip ederek polislerle iş birliği yapıp bu insanları yakalatmanız lazım. Ama siz geçmiş olsun deyip geçiyorsunuz. Gerçekten soruyorum bu nasıl bir zihin tutulmasıdır?

Senior Member TakumiHoja's Avatar
    Nickname
    WhiteWinter
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    RoyalArchery
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    Karus
    Çok yazık olmuş bilgisayara OTP yüklü değilken bile hesaba giriş yapabiliyorlarsa eğer biz neden OTP kullanıyoruz ki at çöpe gitsin ve çok çok garip olan OTP varken hesaba başka birileri giriş yapıp hesabınıza çöküyor. Burada oyunun ciddi bir açığı var o zaman biz OTP'yi neden kullanıyoruz? Cimer ve Siber suçlara şansınızı denemelisiniz bence istersem IP değil evimin adresine kadar çöksünler OTP'li girilen yere OTP almadan nasıl girebiliyorsun değil mi? Allah yardımcınız olsun.

Senior Member
    Discord kapatıldığından beri TS indirenlerin çocuğunun çarı soyuluyor TS den kaynaklana bilir mi

Junior Member
    Team speak eski sürüm kullanıyorsanız bundan olmuştur herkes bu uygulama yüzünden soyuluyor.

geçmiş olsun

Junior Member
    geçmiş olsun

Tags for this Thread