daha önce [email protected] mail adresinde kullandığım "Devaimystic" nickimi [email protected] a değiştirmek istiyorum fakat önceki mail adresim hacklendi ve bu mail adresimi kayıt edemiyorum şifremi unuttum desem de o maile gidiyor ve doğal olarak o karakterimle giriş yapamıyorum o karakterim 47.levelda olması gereken warrior karakterimi geri almak istiyorum lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
nasıl yapılacağını bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum...
Hesap sorunları hakkında destek almanız adına lütfen müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz. Forumdan hesap desteği verilmemektedir. (Bilet gönderebilmeniz için hesabınızda 1 NPoint ya da Premium bulunması gerekmektedir.)
Temiz bir bilgisayardan ve hesaptan şu maddeleri doldurarak müşteri hizmetlerine bilet gönderin:
[QUOTE]Hesap ismi:
En az 2 karakter adı:
Sunucu adı:
Hesabın gizli soruları ve cevaplar:
En on ödeme bilgileri:
En son PUS aktiviteleri:
Son kayıt edilen Premium paketinin ilk günü:
Hesaba kayıtlı e-posta adresi:
Yukarıda belirtilen gerekli bilgileri doğru şekilde müşteri hizmetlerine sağladığınız takdirde e-posta adresiniz değiştirilecektir.
Yeni e-posta adresi: (Lütfen sadece sizin sahip olduğunuz, kullanıma açık, erişiminizin olduğu, başka bir hesap adı altında NTT sistemine kayıtlı olmayan, geçerli, aktif, güncel ve içerisinde noktalama işareti (nokta, virgül, alt çizgi, üst çizgi, eksi, tire, ünlem, soru işareti vs.) barındırmayan bir e-posta adresi belirtin.)[/QUOTE]
Not: Birden fazla atacağınız biletler size erken cevap gelmesini sağlamaz, aksine siz ve sizin gibi cevap bekleyen kişilerin cevap alma süresini uzatır.
evet ben de bilet gönderemiyorum o yüzden buraya yazdım çok teşekkürler cevabınız için...bir de 1 NNt point sahibi nasıl olabilir ya da premium nasıl bulunabilirim?
[QUOTE=Devaimystic;330995]evet ben de bilet gönderemiyorum o yüzden buraya yazdım çok teşekkürler cevabınız için...bir de 1 NNt point sahibi nasıl olabilir ya da premium nasıl bulunabilirim?[/QUOTE]
Farklı bir hesaptan ticket gönderebilirsiniz. Hesabınızda 1npoint yada premium olmalıdır. Bunlara sahip olmak için ise 400npoint ( en az meblağ ) yükleyebilir, ya da bronze premium alabilirsiniz. Premium 30 günlük olduğu için ticketlarınız için 400 cash yüklemenizi tavsiye edebilirim.