Böyle bir şeyin gelmeyeceğini bildiğim için pek yorum yapamıyorum. Aylarca yıllarca insanları bir slotta tutan yönetim şimdi kimseye bedavadan exp vermez.
Böyle bir şeyin gelmeyeceğini bildiğim için pek yorum yapamıyorum. Aylarca yıllarca insanları bir slotta tutan yönetim şimdi kimseye bedavadan exp vermez.
ne günlük ex görevi çağırıyosun taxiyi biniyorsun 2 ay sonra son level çarın hazır yok öyle beleşe ex kasmak D:
Bence de insanlar günlük görevler yapıp draki etkinlik girip yavaş yavaşta olsa reb kasabilmeli
Bedava değil işte, şöyle izah edeyim.
Bu gün bir arkadaşa bir hesap yaptım. Hemde güncel yeni gelen görevlerle birlikte bakalım beleş exp nelere kadir...
Ortalama üzerinden hesaplayacağım. Her zaman her etkinliğe girilemeyebilir veya girilirse de başarılı olunamayabilir.
1- PREMİUMLU Günde 1 defa Bdw kazanılsa haftada 1 kere girilemezse 6x60m (+10mde içeriden geliyor) = 360m
2- PREMİUMLU Günde 1 defa jr girilse haftada 5 defa kazanılsa (çoğu insan tek jr girebiliyor) 5x50 = 250m
3- Cz çıkıp günde 50kill görevi yapılsa (bol bol pus harcasa) bu sadece zamana bağlı bir gün girilemezse 6gün 6x100 = 600m
4- Günlük 3 tur draki girilse (kalp,clan exp,exp flash vb) ortalama 70mden haftada 1 gün girilemezse 6x70 =420m
HAFTALIK TOPLAM = 1.63milyar exp yapar.
Aşağıda ki tabloya bakarsanız. Yukarıda ki haftalık kazanca göre ;
(Her Reb'ten görevler sıfırlanınca 5milyar exp geldiğini farz ederek düşülürse)
83/1 den 83/5'e kadar : 58,5 milyar (Görevler -25 milyar) =33.5 milyar / 1.63 milyar/haftalık = 21 Haftada
83/5 ten 83/10'a kadar : 94 milyar (Görevler -25 milyar) = 69 milyar / 1.63 milyar/haftalık = 42 haftada
83/10 dan 83/15'e kadar : 118,5 milyar (Görevler -25 milyar) = 93.5 milyar / 1.63 milyar/haftalık = 57 haftada
Toplamda 120 hafta eder bu da 2,3 senede 83'ten reb/15'e ortalama her gün etkinliklere aralıksız kaçırmamayı deneyerek yeni gelen önemli etkinliklerde PREMİUMLU dahil olarak çıkan sonuçtur. Yoksa 5-6 seneye falan çıkar. Tabi genie ile taksi bulup koymanızda sizin için bir seçenek ama bence yukarıda ki tabloda fena değil. Özellikle son gelen cz, jr ve bdw 2.3 sene gibi bir değeri yakalamaya imkan veriyor. Ama bunların yanında zamansal olarak eslant görevleri denk düşmüyor. Bu yüzden buradaki expleride artış sağlarlarsa hem afq genie partyler yerine eslantta aktif partilerde kurulmaya başlanır.
![]()
Last edited by SoulsFires; 03-21-2024 at 08:59 PM.
Konu güncel görmeyen incelemek isteyen arkadaşlar olur diye son bir kez yazayım.
Premium sahibi oyuncular mecvcut expin 2 katını kazanması lazım...
Konu güncel görmeyenler varsa diye yazıyorum.
o kadar çok kafa yorulmuş o kadar çok emek verilerek hesap yapılmış ki tebrik/taktir etmekten ve destek olmaktan başka çaresi olmamalı kimsenin.