Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 41
    Junior Member
    Merhaba asetten aldigimiz hero wing kırdırdım %3 atak özelliği gelmedi

Senior Member GengaR_AreS's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Pandora
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by jackpolat View Post
    Merhaba asetten aldigimiz hero wing kırdırdım %3 atak özelliği gelmedi
    kırdırırken özellik seçiyorsun. deff ve hp seçmiş olabilirsin. 200 hp ve 50 deff veriyorsa yanlış seçenekten kırdırmışsındır. onu kontrol et.

Junior Member
    Tek secenek vardı bende kırdırdım yeni açılan kairada sonra ap eklenir dedim ama gelmedi

Junior Member
    Güncelleme gerçekten çok yetersiz. Zaten normal güncellemeler hem içerik açısından zayıf hem de tekdüze ilerliyor. Yıldönümü etkinlikleri ise, bir şeyler veriyormuş gibi gösterip aslında hiçbir şey vermemek üzerine planlanmış gibi. Kanatlar kafasına göre atıyor, Neden? Baby Dragon için 1 saat Genie harcıyorsun ama 10 tane Onion bile atmıyor. Verilen ödüllerin çoğu zaten kırık şekilde geliyor, onion elde etmek bu kadar zorken. Kimsenin yüzüne bakmadığı exp görevlerini 5M'den 10M'e çıkarmışsınız, bunu da büyük bir yenilikmiş gibi ünlemlerle duyurmuşsunuz. Yeni 12M ve 15M’lik exp görevlerden bahsetmiyorum bile...

Etkinlikleri ve güncellemeleri kim hazırlıyorsa KORE veya bu tarafta açık konuşmak gerekirse işini layıkıyla yaptığını düşünmüyorum. Yada gerçekten oyuncular uzun zamandır ciddiye alınmıyor.

Senior Member GengaR_AreS's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Pandora
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by jackpolat View Post
    Tek secenek vardı bende kırdırdım yeni açılan kairada sonra ap eklenir dedim ama gelmedi
    Ben Manager'den kırdırdığını düşünerek yazmıştım. Evet kaira'dan kırdırdığında attack seçeneği çıkmıyor. Bu da güncelleme hatası sanırım. Foto ekleyelim belki bir sonraki güncellemelerde düzeltilir.

Kaira Ticket Exchange Use'de hero wing kırdırılırken attack seçeneği çıkmıyor.

Senior Member Sariaslan's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by CopyPaste76 View Post
    Sorun herkeste değil sadece birkaç kişide mevcut. Ticket attım ama işletim sistemi değişikliği ve son driverları yüklemek tarzı cevap aldım. Ama bu sorun hiç yokken bir önceki güncelleme ile birden pat diye ortaya çıktı yani pc ile alakalı olamaz ki.. Ve şuan girdiğim bdw ve jr lerde kazandığım exp miktarının ilerleyişini bile yüzdesel şekilde göremiyorum sol alt köşede, anca U harfine basıp karakter info kısmından takip edebiliyorum. Bu soruna bir çözüm bulunması gerekiyor..
    Sanırım oradaki matematiksel işlemde bir hata var. Bazı kişilerde kod çalışmıyor, buda bilgisayarda kurulu olan visual studio sürümünden kaynaklı olabilir. Level almak için ihtiyacın olan expi gösteriyor sanırım. Visual studio güncellemesi varsa alın. Ya da tüm windows güncellemelerini yapın. İş için kullandığım otomasyona windows hesap makinesinden kopyala yapıştır yaptığımdan virgülü algılamayarak yapıştırma işlemi yapıyordu. 12,34 olarak yapıştırmak yerine 1234 olarak yapıştırıyordu. Storedan hesap makinesini güncelleyince sorun çözüldü. Öyle bir durum var sanırım oyunda.

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
    Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü,
    Işık ışık, dalga dalga bayrağım!
    Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.

Sana benim gözümle bakmayanın
    Mezarını kazacağım.
    Seni selâmlamadan uçan kuşun
    Yuvasını bozacağım.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sariaslan View Post
    Sanırım oradaki matematiksel işlemde bir hata var. Bazı kişilerde kod çalışmıyor, buda bilgisayarda kurulu olan visual studio sürümünden kaynaklı olabilir. Level almak için ihtiyacın olan expi gösteriyor sanırım. Visual studio güncellemesi varsa alın. Ya da tüm windows güncellemelerini yapın. İş için kullandığım otomasyona windows hesap makinesinden kopyala yapıştır yaptığımdan virgülü algılamayarak yapıştırma işlemi yapıyordu. 12,34 olarak yapıştırmak yerine 1234 olarak yapıştırıyordu. Storedan hesap makinesini güncelleyince sorun çözüldü. Öyle bir durum var sanırım oyunda.
    Bu mesajı okur okumaz bütün Visual Studio paketlerini manuel bile yükledim tekrardan ama sonuç maalesef değişmedi

Senior Member
    * Bazı görevlerin seviyeleri ve şartlarında güncellemeler yapıldı.
    Nasipse giant gavolt görevi içinde bekliyorum sorun kesmekte değil çok uzakta olması gavolt göreviyle aynı anda açılması efsane olurdu yetkililere duyurulur.

Senior Member Sariaslan's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by CopyPaste76 View Post
    Bu mesajı okur okumaz bütün Visual Studio paketlerini manuel bile yükledim tekrardan ama sonuç maalesef değişmedi
    Mutlaka dediğim benzeri bir olaydandır. Tüm güncellemelerinizi yapın. Hesap makinesini dahi storeda yeni sürümü varsa güncelleyin.

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
    Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü,
    Işık ışık, dalga dalga bayrağım!
    Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.

Sana benim gözümle bakmayanın
    Mezarını kazacağım.
    Seni selâmlamadan uçan kuşun
    Yuvasını bozacağım.

Junior Member
    Dreads için ne zaman 2 fragment ile dragon scale alınabilecek artık ?