Cevap çok basit. YouTube Knight Online bölümünün en çok izlenen ve en çok sevilen Sıfırdan X Serisi videoları daha çok çekilsin diye yapmışlar. Sıfırdan başlamayı, video paylaşımı yapılmasını teşvik ediyorlar işte. Çok kritik :d
görevlerin istediği apples of moradon sayısını da "moradon elma çeteleri"ne darbe vurmak için düşürmüşler. bütün elma slotlarını tutup milletin üzerinde karabasan gibi çöken çeteler sabahtan beri isyanda. çok da iyi olmuş bence
Last edited by GengaR_AreS; 07-24-2025 at 03:29 PM.
Kanka ona bakarsan youtube’de sıfırdan serisi ile aynı oranda hatta daha fazla illegal ve k0xp’tan bıkmış kişilerin paylaşımlarıda var. Özellikle shortslarda sundries kesende var bdwde, Uçarak seyahat edende, Czde tren ile pk atanda, anvilde 20itemi aynı anda basanda, Maradonda ucuza iteme direk zıplayanda, Madene otomatik gidende, Oto rpr yapıp slota gidende, Krala Pm atıp 7charım banlandı kaldı 70tane diyenlerde var Videolarda madem ki ozaman Buna çare bulsunlar bu videolar oyunu kötü etkilemiyor mu Marka kimliğine zarar vermiyor mu başlayacak olan Yeni oyuncuyu soğutmuyor mu?
Koxp mu illegal mi ne kardeşim bunun ne lakası var. O senin dediklerin çoook eskide kaldı ben oyunda hiç öyle şeyler görmüyorum. Ne koxp var ne illegal var ne 3-5-9 ok atan ışınlanan okçular var ne de 50 metreden vuran bp var. Bunlar senin hayal ürünün. lütfen kirli hayallerini burda yazıya dökme.
Yeni bişi ekleniyosa kesin bi yerler bozulur. Yeni den umudu kestik, mevcut oyuna bişi olmasa bari.
Haha okurken güldüm Allah ömrüne ömür katsın kardeşim. Ben örneğimde bunları vermedim sen nerden çıkardın bunları.. Yoksa sende mi bişeyler görüyorsun![]()
Sonunda dryads için bir güncelleme görmek sevindirici umarım diğer eksikliklerde ivedi bir şekilde tamamlanır.
Sorun herkeste değil sadece birkaç kişide mevcut. Ticket attım ama işletim sistemi değişikliği ve son driverları yüklemek tarzı cevap aldım. Ama bu sorun hiç yokken bir önceki güncelleme ile birden pat diye ortaya çıktı yani pc ile alakalı olamaz ki.. Ve şuan girdiğim bdw ve jr lerde kazandığım exp miktarının ilerleyişini bile yüzdesel şekilde göremiyorum sol alt köşede, anca U harfine basıp karakter info kısmından takip edebiliyorum. Bu soruna bir çözüm bulunması gerekiyor..