resten sonra oyundan atma problemi yaşayan var mı loading object'de direk oyundan atmaya başladı
Bu yeni yıl etkinli 2 ay açık kalsa olmazmı? çok az gün sayısı ile 10 yılı tamamlayamıyorum.
cospre olayı gayet güzel olmuş hatta tüm kanat tatto vs itemleri tek bir ekranda kırılsa keşke
z2 cz gene kapatılmadı , z2 lag problemi yine düzeltilmedi heralde
Exp göstergesindeki 23243532154.00% şeklindeki yazım yanlışlığı sorunu düzelmedi hala. Bu konuda bilet gönderdim ve söylenenleri de harfiyen uyguladım fakat sol alt taraftaki exp yüzdelik kısmındaki bu rakam bugu olayı çözülmedi. Bu konuda ne yapabilirim her şeyi denedim.
"Düşük level görevlerdeki iyileştirmelerin amacı ne anlamadım. Banlanan kullanıcılar daha rahat çar kassın diye mi?"
Siline yorumum bu. Ne sebeble silindi açıklama istiyorum.
Yetkili abiler human eslantta gerek gargoyle gerek human aoc olsun dağ taş kaya dolu genie takılıyor kasmaya kalktıgında. Onlarada el atın madem kayaları siliyonuz.
Harika beklediğim işte buydu. Kaya’yı kaldırmışlar, Elmaları 1’e indirmişler..Derdimiz bunlardı zaten mükemmel. Maradonda taşlarının desenini değiştirin lüfere 1/2 ağaç ekleyin daha da güzel olsun ya lütfen en kısa zamanda bekliyoruz en önemli ihtiyaçlarımız bunlar ertelemeyin nolur.
* Bazı görevlerin seviyeleri ve şartlarında güncellemeler yapıldı.
- “Bulcan hunting” görevi için level gereksinimi 8’den 6’ya düştü.
- “Wild Bulcan hunting” görevi için level gereksinimi 9’dan 6’ya düştü.
- “Making a movement speed potion” görevi için level gereksinimi 12’den 7’ye düştü.
- “Making a movement speed potion” ve “Making Bezoar” görevlerini tamamlamak için gereken Apples of Moradon sayısı 1’e azaltıldı.
- “Kaishan’s Trust” görevini tamamlamak için gereken Apples of Moradon sayısı 20’den 1’e azaltıldı.
Çok samimi soruyorum güncellemenin şu kısmını 20 küsür yıllık oyunda kime ne faydası var. Bunun için neden vakit kaybettiniz ? Bi GM Mod. biri çıkıp desin ki biz bununla ilgili bir ticket aldık ve mantıklı geldi sebebi şudur. Şaka gibi gerçekten. Lütfen rica ediyorum. Bir kişi açıklasın güncellemenin şu kısmının mantığını.