Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 42
    Senior Member
    yaw arkadaş şu telefi ödüllerini niye 3 günlük verirsiniz ? neden elinizi korkak alıştırıyorsunuz? en azından 15 günlük verin beee kardeşim !

Senior Member
    kİmse sesİmİzİ duyuyor mu lagdan dc olmaktan oyunda duramiyoruz
    Last edited by Minasrim; 05-29-2025 at 06:28 PM.

Senior Member awdasd23232's Avatar
    Quote Originally Posted by gzmkaradis58 View Post
    kİmse sesİmİzİ duyuyor mu lagdan dc olmaktan oyunda duramiyoruz
    kİmİn umrunda

Premium eklendi diyor nasıl eklendi anlamadım? Dün akşam Pre almıştım şuan 28 day e düştü tam olarak nereye eklendi bir mod arkadaş aydınlatabilir mi

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gaia
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (7)
    Dryads diye bir serveriniz var unuttuysanız hatırlatalım. Krowaz silah yerine utc getirdiğiniz.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jakr333 View Post
    Premium eklendi diyor nasıl eklendi anlamadım? Dün akşam Pre almıştım şuan 28 day e düştü tam olarak nereye eklendi bir mod arkadaş aydınlatabilir mi
    eskiden direk l ye yüklenmemiş olarak gelirdi herkes bilirdi geldiyini şimdi mesela ben kaç gün prenium vardı bilmiyorum yüklendimi yüklenmedimi onuda bilemiyorum

verilen ödüller güzel .etkinlikler herzamanki gibi idare eder. ama sesli konuşma ya bu kadar takılacağınıza Windows 10 ve win11 olanlarda direct11 kullananlarda halen atıyor durduk yere oyundan.15saat süren bakımda bu sorunla hiç ilgilenilmedi gibi

Quote Originally Posted by has_DlZ4Gqdt View Post
    eskiden direk l ye yüklenmemiş olarak gelirdi herkes bilirdi geldiyini şimdi mesela ben kaç gün prenium vardı bilmiyorum yüklendimi yüklenmedimi onuda bilemiyorum
    Bana eklense gün 29 da kalırdı ben eklendiğini düşünmüyorum bir mod arkadaş bilgi verebilir mi

Senior Member
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    güncellemeden sonra oyun donmaya başladı . görev yöneticisini başlattığımda oyun donuyor. 15 dk sonra kendine anca geliyor. bilgisayardan kaynaklıdır diye düşünüp yan bilgisayardan da denedim aynısı onda da oluyor.
    Last edited by Adrenalinegamer; 05-30-2025 at 11:53 AM.

Beklediğimize deymeyen güncelleme