Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
    Banned
    Nickname
    HumanArchery
    Class
    Rogue
    Clan
    Janissary
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    [QUOTE=hum4ngangsta;319024]1 aydır bekliyosun 1 ayda oyunda ne ler değişti kaç kere bakım yapıldı kac path geldi kaç kez oyun uzun süreli bakıma alındı ??? bi cok kez oldu bunlar ama icraat = 0

yapılan şey ne peki ? yeni server yeni karakter lwl jump
    pe ki bunlar kime yaradı ? yeni server geldi herkes pre aldı ceplerini parayla doldurdular
    yeni karakter geldi herkes kasmak için pre aldı gene zengin oldular
    lwl jump dediler trade açma zorunlugu getirdiler..
    trade açmak için cash alın dediler zengin oldular ve hala reklam yapıyolar dünyanın ücretsiz tek pvp sunucusu diye internet sitelerine facebook a reklam veriyolar nerde bunun ücretsizi ?? parası olmayanı adam yerine koymayan bi yapıda tüccarların olduğu bi sistemde ilgi alaka beklemek zaten cok saçma olurdu. sende haklısın köşemizde bekleyim.. onlar nasıl olsa parası bitince yeni bişey cıkartır bizde atlarız..[/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS]Merhaba, hum4ngangsta

Ben browse tabanlı x şirketinin türkiye support ve Team Leader sorumlusu olarak 3 yıl hizmet verdim. Bu işlerin içerisinde olan bir kişi olarak size tüm samimiyetimle şunları söyleye bilirim. Knight Online World oyun yapımcıları sadece tek bir birimden ibaret değildir. Uzun bir yıl uzak kaldım knight online world oyununa ve oynamayıda pek düşünmüyorum açıkcası. Şimdi sizin gibi yüzlerce, binlerce (Ticket) atan mevcut. Yeni karakterler vd. güncellemeler vb. konularda söyleyişlerin olmuş. Bu süreç doğrultusun da Yetkililerin çok fazla yoğun olduğunu bilmen gerekir. Support bölümüne ticket atacağınız zaman "Kısa, Öz, Anlaşılır" olmasına özen göstermelisin ve Yalnızca tek bir bilet atmalısın. Hafta sonu atılan ticket zaten haftaiçi yani mesaai saatine kadar yanıt alamazsın. Orada çalışanların da bir sosyal hayatı ve yaşamı mevcut. Bu tip konular da sakinliğini korumalısın sana bir ağabey olarak bunları söyleye bilirim.

Free Games (Ücretsiz) oyun mantığı yalnızca Knight Online World ile sınırlı değil. Bütün oyunlar reklamların da bu ibareyi kullanır. Bir çok fonksiyonu kullana bilmen için, Elbette Premium kullanıcı olmalısın. Zaten ücretli bir oyuna direk bağlanamazsın. Bir çok oyuna nazaran Knight Online World insaflı az da olsa. Elbette her oyun şirketi gibi hataları, kusurları olacaktır. Bu hatalar, kusurlarını sizler güzel üslub ve davranışla dile getirdiğiniz zaman Oyun yapımcıları bu hatalarını ve kusurlarını telafi etmek, sizin memnuniyetinizi sağlamak için Ellerinden gelenin en iyisini yapmak kaydıyla kollarını sıvayıp işlerine bakarlar.

Bazen haksızlık yapmamak lazım. Sabırlı olduğun sürece her konu da başarılı olursun. Biraz olsun sakinleşmen için yazdım.

İyi, eğlenceli oyunlar dilerim.[/FONT]

Angry

[QUOTE=Parkie;319081][FONT=Comic Sans MS]Merhaba, hum4ngangsta

Ben browse tabanlı x şirketinin türkiye support ve Team Leader sorumlusu olarak 3 yıl hizmet verdim. Bu işlerin içerisinde olan bir kişi olarak size tüm samimiyetimle şunları söyleye bilirim. Knight Online World oyun yapımcıları sadece tek bir birimden ibaret değildir. Uzun bir yıl uzak kaldım knight online world oyununa ve oynamayıda pek düşünmüyorum açıkcası. Şimdi sizin gibi yüzlerce, binlerce (Ticket) atan mevcut. Yeni karakterler vd. güncellemeler vb. konularda söyleyişlerin olmuş. Bu süreç doğrultusun da Yetkililerin çok fazla yoğun olduğunu bilmen gerekir. Support bölümüne ticket atacağınız zaman "Kısa, Öz, Anlaşılır" olmasına özen göstermelisin ve Yalnızca tek bir bilet atmalısın. Hafta sonu atılan ticket zaten haftaiçi yani mesaai saatine kadar yanıt alamazsın. Orada çalışanların da bir sosyal hayatı ve yaşamı mevcut. Bu tip konular da sakinliğini korumalısın sana bir ağabey olarak bunları söyleye bilirim.

Free Games (Ücretsiz) oyun mantığı yalnızca Knight Online World ile sınırlı değil. Bütün oyunlar reklamların da bu ibareyi kullanır. Bir çok fonksiyonu kullana bilmen için, Elbette Premium kullanıcı olmalısın. Zaten ücretli bir oyuna direk bağlanamazsın. Bir çok oyuna nazaran Knight Online World insaflı az da olsa. Elbette her oyun şirketi gibi hataları, kusurları olacaktır. Bu hatalar, kusurlarını sizler güzel üslub ve davranışla dile getirdiğiniz zaman Oyun yapımcıları bu hatalarını ve kusurlarını telafi etmek, sizin memnuniyetinizi sağlamak için Ellerinden gelenin en iyisini yapmak kaydıyla kollarını sıvayıp işlerine bakarlar.

Bazen haksızlık yapmamak lazım. Sabırlı olduğun sürece her konu da başarılı olursun. Biraz olsun sakinleşmen için yazdım.

İyi, eğlenceli oyunlar dilerim.[/FONT][/QUOTE]

teşekkür ederim ancak ilginin sadece paraya yöneldiği bi oyun sistemi içerisindeyiz ICS olmayan hesaplara Eşya restorasyonu yapılmamaktadır demek bunu kanıtlar niteliktedir. kendi emeğimle zamanımla uğrasıp yaptığım item / eşya ların kendi paramla geri almam hırsızlıgın şirket + illegal insanların yararına olduğu da bi gerçektir.

Junior Member

a

bende tıcket attım cehs ıle cekdıgım ıcs sıstemı oldugu halde hecklendım 40 gundur cvp yok beklıyoruz hala charı bıle alamadım daha her sey gıtdı

Tags for this Thread