SOYULDUMM.. ve hiç bir ticket a cevap alamıyorum..
ilgi alaka sıfır premium aldığımız cash aldığımız zaman bizden iyisi yok boş zamanlarında yazı yollarlar ama aylarca emek verilmiş ve biriktirilmiş olan param itemlerim hepsi gitti. bir çok kez ticket attım 3 gün oldu bir kez bile cevap vermediler... ne yapmam gerekiyor cevap alabilmem için ???
[QUOTE=hum4ngangsta;318997]ilgi alaka sıfır premium aldığımız cash aldığımız zaman bizden iyisi yok boş zamanlarında yazı yollarlar ama aylarca emek verilmiş ve biriktirilmiş olan param itemlerim hepsi gitti. bir çok kez ticket attım 3 gün oldu bir kez bile cevap vermediler... ne yapmam gerekiyor cevap alabilmem için ???[/QUOTE]
3 gün içerisinde birçok kez ticket attıysan, cevabın gelmemesine sürekli atmış olduğun ticketler sebep oluyor demektir. Az sabırlı ol, bu ne hız? Yapman gereken 1 ticket atıp cevabı beklemekti. 3 gün zaten kısa bir süre.
ilgilendiklerini belirten bi ibare bile göndermediler sanmıyorum ki baktıklarını 2 haftalık bi süre içerisinde bakmaları gerekiyo. yardım sayfasında karakterdeki itemlerin soyulma anından sonra 2 hafta içerisinde geri alınabilecegi söyleniyo sence de acele etmek için yeterli bi sebep değilmi 2 haftayı gecerse itemler tamamen yalan olucak?
[QUOTE=hum4ngangsta;319008]mail adresime ilgilendiklerini belirten bi ibare bile gelmemişken nasıl olucak da ben baktıklarını bilicem ?[/QUOTE]
Cevap geldiği zaman baktıklarını anlayacaksın.
Gönül isterdi ki cevap çok çok kısa süre içerisinde gelsin ama oranın ne kadar yoğun olduğunu tahmin edebiliyorsundur heralde.
1 ticket'dan sonra zaten 48 saat süreyle ticket gönderimi yapamıyorsunuz.
bu da ticket'a cevabın en erken 48 saat sonra geleceğinin bir göstergesidir...
ve büyük ihtimalle arka arkaya ticket attığın için olumlu bir yanıt alamıycaksın...(şahsi görüşüm)
sıkıntı da burda orda ki yoğunluk sadece kendileri için yeni karakterler yeni savaş alanları yeni kıyafetler ama oyuncu için ugrasılan hiç bişey yok nasıl daha cok kazanılır işi ticarete dökmek için yoğun bi tüccar zihniyeti mevcut orada.. 4 aydır e mail değişecek charlarımız durduk yere hapse düşen sebepsiz yere pazarı blocklanan karakterlermiz var ve bunu yaşayan yalnız biz değiliz oyun genelinde bi aksaklık var ve bunu düzeltmek yerine yeni server yeni karakter yeni kıyafet getiriyo sa bi oyun sistemi ve yöneticileri bu tüccar zihniyetidir.. bol kazanç 0 hizmet. k2network yalandan da olsa bizimle ilgileniyo gibi yapıyo du...
1 aydır bekliyosun 1 ayda oyunda ne ler değişti kaç kere bakım yapıldı kac path geldi kaç kez oyun uzun süreli bakıma alındı ??? bi cok kez oldu bunlar ama icraat = 0
yapılan şey ne peki ? yeni server yeni karakter lwl jump
pe ki bunlar kime yaradı ? yeni server geldi herkes pre aldı ceplerini parayla doldurdular
yeni karakter geldi herkes kasmak için pre aldı gene zengin oldular
lwl jump dediler trade açma zorunlugu getirdiler..
trade açmak için cash alın dediler zengin oldular ve hala reklam yapıyolar dünyanın ücretsiz tek pvp sunucusu diye internet sitelerine facebook a reklam veriyolar nerde bunun ücretsizi ?? parası olmayanı adam yerine koymayan bi yapıda tüccarların olduğu bi sistemde ilgi alaka beklemek zaten cok saçma olurdu. sende haklısın köşemizde bekleyim.. onlar nasıl olsa parası bitince yeni bişey cıkartır bizde atlarız..